Protex Vlakna – Dodatak prehrani

49,90  ~ 375,97 kn

SKU: 000095

Dodatak prehrani koji sadrži visok udio vlakana iz prirodnih izvora (indijski trputac, cikorija i jabuka) i korijen marokanske kamilice s primjesom prirodnog okusa jabuke.

Nema na zalihi

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Protex Vlakna – Dodatak prehrani”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Protex Vlakna – Dodatak prehrani

Otpustite svoje loše navike, otpustite pušenje, ispijanje kave ili alkohola, ne jedite ljutu i previše začinjenu hranu. Bolje rezultate dostići ćete ako promijenite svoje prehrambene navike barem za vrijeme dijete.

Klonite se masne, zaslađene hrane, radije birajte proizvode od punozrnatog brašna, svježe povrće i voće, ribe, meso i smanjite unos hrane životinjskog porijekla. Dovoljna količina vode je nepogrješiva za ispravno funkcioniranje probavnog trakta. Pobrinite se za dostizanje najboljih rezultata, redovito se krećite i vježbajte.

Sadrži:
Sastojak Količina
Vlakna trputca 10 mg
Inulin 2 mg
Jabučna vlakna 1,5 mg
Korijen pekućeg bertrama 0,5 mg
Jabučni pektin 0,45 mg
*Preporučeni dnevni unos, prema Uredbi (EU) br. 1169/2011, n.n. – nije navedeno

 

Količina: 30 vrećica

Cijena, način i trošak dostave

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.
Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 2-3 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

Proizvode dostavlja isključivo GLS i Hrvatska pošta.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su na stranici naplate prije nego što zaključite narudžbu. Za iznos košarice veći od 100,00€ (753,45kn) poštarina je besplatna. Trošak dostave iznosi 4,00€ (30,14kn) za sve narudžbe na području Republike Hrvatske. Međunarodna dostava iznosi 30,00€ (226,04 kn) za cijelo područje Europske Unije (države članice). Trenutno nismo u mogućnosti dostaviti proizvode izvan EU (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sl.).

Povezani proizvodi