Instant Beauty – kozmetički proizvod za područje oko očiju, 15 ml

39,90 

SKU: 000354

Instant Beauty je kozmetički proizvod za područje oko očiju koji učinkovito smanjuje izgled bora i umanjuje naizgled napuhnuto područje ispod očiju. Instant Beauty je revolucionarni serum koji će vam pomoći da izgledate mlađe i svježije doslovno u nekoliko sekundi.

Dostupno uz narudžbu

Instant Beauty je kozmetički proizvod za područje oko očiju koji učinkovito smanjuje izgled bora i umanjuje naizgled napuhnuto područje ispod očiju. Instant Beauty je revolucionarni serum koji će vam pomoći da izgledate mlađe i svježije doslovno u nekoliko sekundi. Ova napredna formula pruža postupni učinak zatezanja, poboljšavajući tonus i čvrstoću kože, a istovremeno smanjuje izraženost nepravilnosti za svježiji i mlađi izgled. Namažite samo malu količinu Instant Beauty kreme na područje ispod očiju i primijetite kako se podočnjaci smanjuju!

Transformativna moć u 60 sekundi

S Instant Beauty možete vidjeti nevjerojatne rezultate već nakon samo 60 sekundi! Ova napredna formula djeluje brzo i učinkovito, smanjujući bore, izražajne linije i tamne krugove, dok smanjuje vrećice ispod očiju. Vaša koža postaje glađa i čvrsta, pružajući vam mladenački i svjež izgled.

Snažna formula s prirodnim ekstraktima

Snažna formula Instant Beauty sadrži moćne sastojke i prirodne ekstrakte koji nude izvanredne rezultate bez nuspojava. Početak djelovanja je odmah vidljiv – nanesite malu količinu seruma oko očiju i pratite promjene u ogledalu sekundu po sekundu. Ovaj serum će vam omogućiti da izgledate mlađe i svježije unutar samo 1 minute.

Dugotrajni rezultati s minimalnim naporom

Instant Beauty postat će neizostavan dio vaše dnevne rutine ljepote. Pružajući vam rezultate koji će trajati cijeli dan, samo mala količina seruma je dovoljna za dnevnu primjenu. Jedan paket pruža dugotrajne transformacije, što ga čini iznimno isplativim.

Praktičan za svakodnevnu upotrebu

Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini i lakoći primjene, Instant Beauty možete nositi sa sobom gdje god krenuli. Idealan je za brze transformacije kad god vam zatreba!

Kako koristiti Instant Beauty serum?

  1. Primjena seruma: Na prst nanesite malu količinu seruma, približno veličine zrna riže. Manje količine od toga neće biti dovoljno, dok previše može izazvati bijeli ostatak na koži zbog nepotpunog upijanja.
  2. Nanesite ispod očiju: Pažljivo nanesite gel ispod očiju, klizeći od unutarnjeg prema vanjskom kutu očiju.
  3. Izbjegavajte pokrete lica: Za najbolje rezultate, izbjegavajte izražavanje lica i bilo kakve pokrete tijekom 60 sekundi do 2 minute dok se proizvod suši.
  4. Uživajte u trenutnoj transformaciji: Promatrajte kako vaša koža postaje glađa i svježija u samo nekoliko sekundi!

SASTOJCI: voda, aluminij magnezijev silikat , škrob od riže (Oryza Sativa Starch), ksantan guma, fenoksietanol, hektorit, korijen cikorije (Cichorium Intybus Root Oligosaccharides), ekstrakt zobi (Avena Sativa Kernel Extract), glicerin, etilheksilglicerin, natrijev fitat, tara guma (Caesalpinia Spinosa Gum), glukonolakton, natrijev benzoat, kaprilni glicerin, acetil heksapeptid-8, kalcijev glukonat.

Sadržaj pakiranja: 1x Instant Beauty serum od 15 ml

Otkrijte novu dimenziju ljepote s Instant Beauty – vaša tajna za mladenački i blistav izgled!

Upute za skladištenje i primjenu

  • Skladištenje: Čuvati na hladnom mjestu.
  • Primjena: Nanositi samo na vanjsku kožu.
  • Upozorenje: Ne nanositi na iritiranu ili oštećenu kožu.
  • Ne gutati: Namijenjeno samo za vanjsku upotrebu.
  • Sigurnost: Čuvati izvan dohvata djece. Izbjegavati kontakt s sluznicama ili očima. U slučaju kontakta s očima, temeljito isprati vodom.
  • Sunčeva izloženost: Izbjegavati pretjerano izlaganje suncu.
  • Prestanak upotrebe: Prekinuti upotrebu ako se pojave iritacije, crvenilo ili slični simptomi, i konzultirati se s liječnikom ako simptomi potraju više od 48 sati.
  • Posebna upozorenja: Ne preporučuje se osobama s alergijama na neki od sastojaka. Nije preporučljivo za trudnice, dojilje ili djecu mlađu od 16 godina.

CPNP broj: 4229849

Proizvedeno u Španjolskoj.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Instant Beauty – kozmetički proizvod za područje oko očiju, 15 ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Cijena, način i trošak dostave

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.
Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 2-3 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

Proizvode dostavlja isključivo GLS i Hrvatska pošta.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su na stranici naplate prije nego što zaključite narudžbu. Za iznos košarice veći od 100,00€ poštarina je besplatna. Trošak dostave iznosi 4,00€ za sve narudžbe na području Republike Hrvatske. Međunarodna dostava iznosi 30,00€ za cijelo područje Europske Unije (države članice). Trenutno nismo u mogućnosti dostaviti proizvode izvan EU (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sl.).