Uvjeti BCTV Kluba

BCTV nudi Vam uslugu članstva u svom klubu „BCTV Klub“ i izdavatelj je i vlasnik kartice „BCTV Klub“. Kartica je besplatna, a cijena članstva u Klubu za prvu godinu korištenja iznosi 24,90 €. Cijena svake sljedeće godina članstva u BCTV Klubu koja se nastavlja na prvu godinu članstva iznosi 19,90 €  (ukoliko nastane promjena cijena, o tome će Vas obavijestiti naši prodajni agenti).

Korisnik kartice „ BCTV Klub“ može postati svaka punoljetna osoba s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koja prihvati članstvo u klubu i izrazi svoju suglasnost i privolu za učlanjenje u BCTV Klub te plati članarinu u definiranom iznosu.

Članstvo u BCTV Klubu može se ostvariti narudžbom putem Internet stranice ili putem telefonske narudžbe. Članovima će kartica s članskim brojem i popratni dopis biti poslani na kućnu adresu najkasnije 4 tjedna od zaprimanja zahtjeva.

 

Članarina

Članstvo u klubu koje Vam nudi pristup pogodnostima važeće je u trajanju od jedne godine nakon čega završava pravo na korištenje svih usluga i pogodnosti. Ponovnim plaćanjem članarine članstvo Vam se obnavlja na slijedećih godinu dana. Pravo obnove članstva po povoljnijoj cijeni imate zadnjih 30 dana prije nego što Vaše članstvo istekne. Prije nego što Vaše članstvo istekne, kontaktirati ćemo Vas putem e-poruke. Ukoliko ne produljite članstvo u roku od 30 dana prije nego što Vaše članstvo istekne, nećete moći produljiti članstvo po povoljnijoj cijeni te će te morati iznova kupiti novo članstvo po redovnoj cijeni.

Članski broj koji imate na kartici Vaš je osobni broj. Vaš članski broj mogu upotrebljavati i članovi Vaše obitelji. Članovi obitelji su članovi Vašeg kućanstva. Naručena pošiljka dolazi na Vaše ime i Vi ste uplatitelj.

 

Osobni podatci

Za poslovanje s karticom potrebno je ostaviti Vaše slijedeće podatke: ime i prezime, adresu, grad, telefonski broj i e-mail adresu. Kartica pogodnosti vrijedi za kupovinu putem naših Internet stranica. Prilikom kupovine članstva, automatski postajete član u BCTV Klubu. Ukoliko odaberete pouzeće ili Internet bankarstvo kao način plaćanja prilikom kupovine ili obnove članstva, pogodnosti koje nudi BCTV Klub možete koristiti tek nakon što sredstva budu vidljiva na našem računu. Primjer: kupili ste članstvo u BCTV Klubu te ste odabrali pouzeće kao sredstvo plaćanja.

Tek nakon što preuzmete paket (platite paket dostavljaču) koji sadrži kupljeno članstvo, možete na sljedećoj narudžbi koristiti pogodnosti iz BCTV Kluba. Ukoliko pokušate koristiti pogodnosti iz BCTV Kluba na sljedećoj narudžbi prije nego što ste preuzeli paket koji sadrži kupljeno članstvo, Vaše članstvo biti će “pauzirano” te nećete moći koristiti pogodnosti iz BCTV Kluba. Za više informacija, molimo Vas kontaktirajte podršku za članove slanjem upita na e-mail adresu klub@bctv.hr.

 

Gubitak ili krađa kartice

U slučaju gubitka ili krađe kartice korisnik je obavezan nestanak kartice prijaviti u roku od 14 dana pozivom na broj telefona 052 630 003 ili pismenim putem na adresu: BCTV (Odjel članstva – BCTV Klub), Partizanski put 132, 52100 Pula. Nakon primitka Vaše prijave o gubitku kartice poslat ćemo Vam besplatno novu člansku karticu. Sve pogodnosti koje ste stekli prenose se s izgubljene ili ukradene kartice na novu karticu i vrijede godinu dana od dana plaćene članarine.

 

Izmjena pravila

BCTV ima pravo na izmjenu pravila. Sve izmjene će objaviti na svojim službenim stranicama. Ako nastavite koristiti karticu smatra se da ste suglasni s promjenama. Ukoliko BCTV promjeni pravila korištenja, na koja ne pristajete nakon što ste uplatili članarinu, nemate pravo na povrat uplaćenoga iznosa. Ako nastavite koristiti karticu smatra se da ste suglasni s promjenama. Imajte na umu da se na digitalni sadržaj (članstvo u BCTV Klubu) primjenjuju posebna pravila. Ako ste već počeli koristiti članstvo, te smo mi kao trgovac, ispunili svoje obveze, više nemate pravo odustati od kupnje. Kupovinom članstva jasno dajete na znanje da ste svjesni da gubite pravo odustajanja nakon što počne korištenje članstva.

U postupku prikupljanja i korištenja osobnih podataka članova BCTV Kluba, BCTV postupa u skladu s važećim Zakonom o zaštiti osobnih podataka Republike Hrvatske. Osobni podaci koje pristupnik prilikom učlanjenja u Program vjernosti obavezno stavlja na raspolaganje su ime, prezime, adresa, datum rođenja, spol, e-mail adresa i kontakt telefon, te opcionalno stručna sprema, bračni status, i dr. Podaci člana navedeni u pristupnici koriste se isključivo u svrhu isporuke članskih pogodnosti u BCTV Klubu, obrade podataka, informiranje člana o različitim marketinškim akcijama BCTV-a. Uz to, podaci člana se koriste za potrebe BCTV Kluba članstva u okviru zakonom utvrđene djelatnosti partnera, što podrazumijeva dostavljanje osobnih podataka partnerima u svrhu izrade, personalizacije i distribucije kartica na navedene adrese iz pristupnice.

Osobni podaci o članu ne razmjenjuju se s drugim korisnicima sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka. Ukoliko odlučite da ne želite više primati naše kataloge i druge obavijesti o tome nas sukladno članku 7. i 21. Zakona možete obavijestiti u svakom trenutku pismenim putem na adresu: BCTV (Odjel marketinga) Partizanski put 132, Pula ili e-mail: info@bctv.hr.

Eventualne promjene u osobnim podacima koje su od važnosti za provedbu Programa vjernosti i ostvarivanje pogodnosti iz istog, prijavljuje sam član, te je isključivo član odgovoran za točnost danih osobnih podataka. Članstvom u BCTV Klubu korisnik prihvaća ova pravila bezuvjetno te daje privolu da se po njima postupa.