Invictus One Table set od 2 dodataka – nastavci za bežični usisavač

29,90 

SKU: 000347

Kako bi Invictus One Table usisavač bio još učinkovitiji i praktičniji, predstavljamo vam vrhunsku dodatnu opremu koja će poboljšati vaše iskustvo čišćenja. S inovativnim dodacima poput produžnog crijeva i kombinirane četke 2u1, svaki zadatak postaje jednostavniji, brži i precizniji. Nadogradite svoje čišćenje i osigurajte besprijekornu čistoću u svakom kutku vašeg doma.

Dostupno uz narudžbu

Invictus One Table set od 2 dodataka – nastavci za bežični usisavač

Prilagodite svoj Invictus One Table s dodatnom opremom

Kako bi Invictus One Table usisavač bio još učinkovitiji i praktičniji, predstavljamo vam vrhunsku dodatnu opremu koja će poboljšati vaše iskustvo čišćenja. Bilo da trebate doći do nepristupačnih kutaka, nježno očistiti osjetljive površine ili proširiti domet vašeg usisavača, naši dodaci su dizajnirani upravo za to. S inovativnim rješenjima poput produžnog crijeva i kombinirane četke 2u1, svaki zadatak postaje jednostavniji, brži i precizniji. Nadogradite svoje čišćenje i osigurajte besprijekornu čistoću u svakom kutku vašeg doma.

Dodatna oprema za Invictus One Table

Kako biste iskoristili sve prednosti Invictus One Table usisavača, nudimo vam i dodatke koji će vam omogućiti još preciznije i učinkovitije čišćenje:

  • 1 x Produžno crijevo: Pruža vam veću fleksibilnost prilikom čišćenja teško dostupnih mjesta, omogućujući vam da dosegnete svaki kutak vašeg doma.
  • 1 x 2 u 1 kombinirana četka: Savršena za nježno čišćenje osjetljivih površina i uskih prostora. Ova četka kombinira dvije funkcije u jednom dodatku, što je čini izuzetno praktičnom za svakodnevnu upotrebu.

Nadogradite Invictus One Table s ovim dodacima i doživite potpuno novo iskustvo čišćenja koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Ovaj set može se koristiti isključivo s Invictus One Table usisavačem.

Set uključuje:

  • 1 x produžno crijevo
  • 1 x 2 u 1 kombinirana četka

Proizvedeno u Kini.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Invictus One Table set od 2 dodataka – nastavci za bežični usisavač”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Cijena, način i trošak dostave

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.
Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 2-3 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

Proizvode dostavlja isključivo GLS i Hrvatska pošta.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su na stranici naplate prije nego što zaključite narudžbu. Za iznos košarice veći od 100,00€ poštarina je besplatna. Trošak dostave iznosi 4,00€ za sve narudžbe na području Republike Hrvatske. Međunarodna dostava iznosi 30,00€ za cijelo područje Europske Unije (države članice). Trenutno nismo u mogućnosti dostaviti proizvode izvan EU (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sl.).