Invictus One Hepa filteri – filteri za usisavač

14,90 

SKU: 000285

INVICTUS ONE HEPA FILTERI – filteri za usisavač dugoročno pomažu u održavanju visoke usisne snage Vašeg Invictus One usisavača.

170 na zalihi

INVICTUS ONE HEPA FILTERI — filteri za usisavač

  • Efikasna filtracija
  • Set od 2 filtera

Dvodijelni set filtera za Invictus One bežični ručni usisavač dugoročno pomaže u održavanju visoke usisne snage Vašeg Invictus One usisavača. Integrirani HEPA filter osigurava učinkovito i temeljito filtriranje usisanog zraka u prostoriji.

Kako biste očistili filtre, dobro ih tapkajte.

Za dugotrajnost filtera, preporučujemo redovito čišćenje i održavanje.

Set uključuje:

  •  2x HEPA filtera2x HEPA filtera

Proizvedeno u Kini.

Cijena, način i trošak dostave

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.
Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 2-3 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

Proizvode dostavlja isključivo GLS i Hrvatska pošta.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su na stranici naplate prije nego što zaključite narudžbu. Za iznos košarice veći od 100,00€ poštarina je besplatna. Trošak dostave iznosi 4,00€ za sve narudžbe na području Republike Hrvatske. Međunarodna dostava iznosi 30,00€ za cijelo područje Europske Unije (države članice). Trenutno nismo u mogućnosti dostaviti proizvode izvan EU (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sl.).