Dualuxe – Jastuk za sjedenje

39,90 

SKU: 000193

Dualuxe® je revolucionaran gel jastuk koji sadrži dva sloja pjene visoke gustoće

33 na zalihi

Dualuxe® je revolucionaran gel jastuk koji sadrži dva sloja pjene visoke gustoće, a unutarnji, središnji sloj ispunjen je terapijskim gelom koji raspoređuje vašu težinu ravnomjerno. Uz Dualuxe® nestaje neugodnog pritiska u leđima i smanjuje se opterećenje na mišiće i zglobove.

Uobičajene stolice udobnije su uz Dualuxe®.

Smanjuje nelagodu uzrokovanu sjedenju na tvrdim podlogama. Sada možete sjediti satima i uživati u udobnosti. Možete ga koristiti na svim podlogama i sjedalima. Idealan je za kuhinju, ured, dnevnu sobu, blagovaonicu,  pa čak i tvrd vrtni namještaj. Dualuxe® je idealan za osobe koje provode puno vremena sjedeći za volanom. Čak i najudobnije sjedalo, s vremenom postaje neudobno. Olakšajte si vožnju automobila ili kamiona uz udoban potporan Dualuxe® gel jastuk.

Dualuxe® možete nositi bilo gdje sa sobom, lagan je i praktičan.

Isprobajte sve pogodnosti Dualuxe® gel jastuka:

– Pruža veliku potporu leđima i stražnjici

– Oslobađa napetosti i pritiska u leđima, stražnjici i nogama

– Potiče ispravno sjedenje i pravilno držanje

– Vunena presvlaka održava Dualuxe® hladnim ljeti i toplim zimi

– Vunena presvlaka može se prati strojno u perilici

– Lagan je i lako se prenosi

Pri kupnji više od jednog Dualuxe® gel jastuka, ostvarujete poseban popust. Opremite dom, ured, vrt i vozilo i uštedite novac!

Cijena, način i trošak dostave

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.
Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 2-3 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

Proizvode dostavlja isključivo GLS i Hrvatska pošta.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su na stranici naplate prije nego što zaključite narudžbu. Za iznos košarice veći od 100,00€ poštarina je besplatna. Trošak dostave iznosi 4,00€ za sve narudžbe na području Republike Hrvatske. Međunarodna dostava iznosi 30,00€ za cijelo područje Europske Unije (države članice). Trenutno nismo u mogućnosti dostaviti proizvode izvan EU (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sl.).