Iron Age Frypan – Tava od lijevanog željeza

39,90 49,90 

SKU: N/A

Pripremanje hrane u posuđu od lijevanog željeza uvijek je bio zlatni standard vrhunskog kulinarstva. Kvaliteti kuhanja posuđem od lijevanog željeza nema premca!

Iron Age Frypan – Tava od lijevanog željeza

Neponovljiva kvaliteta pripremanja hrane u tavama od lijevanog željeza
Postignite izvanredne rezultate kuhanja kuhajući u Iron Age posuđu. Pripremajte gulaše, variva, juhe, paprikaš i ostala ukusna jela koja će oduševiti vaše najmilije. Neprianjajući premaz lonca osigurava bržu i praktičniju upotrebu.

Pripremanje hrane u posuđu od lijevanog željeza uvijek je bio zlatni standard vrhunskog kulinarstva. Kvaliteti kuhanja posuđem od lijevanog željeza nema premca! Sada možete uživati u svim prednostima pripreme hrane u profesionalnom posuđu dostupnom za Vaš dom! Iron Age Frypan tave visoko su kvalitetne tave napravljene od lijevanog željeza s neprianjajućim premazom najnovije tehnologije!

 • Tava s višestrukim prednostima
 • Izdržljiva, čvrsta i otporna na ogrebotine
 • Najnovija tehnologija neprianjajuće površine s heksagonalnim uzorkom
 • Izvrsna kvaliteta zadržavanja topline za hranu odličnog okusa
 • Može se prati u perilici posuđa
 • Može na sve površine za kuhanje, čak i u pećnicu
 • Za bogat okus hrane i izvrsnu zapečenost
Suvremeni dizajn uz tradiciju kuhanja

Posebnost Iron Age Frypan tave je u jedinstvenom heksagonalnom dizajnu površine. Dno tave napravljeno je od reljefnog uzorka saća kako bi se posebno prilagodio premazu protiv lijepljenja hrane, zbog čega čak i najproblematičnija hrana s lakoćom klizi s tave! Nema nereda! Tavu jednostavno operite, možete čak i u perilici posuđa!

I što je najbolje, tava za prženje Iron Age Frypan ima tehnologiju visoko-niske površine koja omogućuje molekulama ulja da se zadrže na površini tave, a ne vašoj hrani! Hrana će se peći u vlastitim sokovima, bez nepotrebnog dodavanja ulja ili masnoća!

Uživajte u neponovljivoj senzaciji pripremanja hrane uz Iron Age Frypan tave!

Set sadrži:
 • Iron Age Frypan – 24 cm
 • 1x knjižicu s receptima
Ostale dostupne veličine:
 • Iron Age Frypan – 24 cm
 • Iron Age Frypan – 20 cm
 • Iron Age Frypan – 28 cm + stakleni poklopac
 • Iron Age plitki lonac – 30 cm + stakleni poklopac
Veličina

24cm, 28 cm + poklopac

Cijena, način i trošak dostave

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.
Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 2-3 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

Proizvode dostavlja isključivo GLS i Hrvatska pošta.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su na stranici naplate prije nego što zaključite narudžbu. Za iznos košarice veći od 100,00€ poštarina je besplatna. Trošak dostave iznosi 4,00€ za sve narudžbe na području Republike Hrvatske. Međunarodna dostava iznosi 30,00€ za cijelo područje Europske Unije (države članice). Trenutno nismo u mogućnosti dostaviti proizvode izvan EU (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sl.).