Sok od Nara s dodanim vitaminima — Tekući dodatak prehrani

24,90 

SKU: 000283

Sok od Nara s dodanim vitaminima – tekući dodatak prehrani sadrži vitamine C, E i spektar vitamina B. Popijte jednu dozirnu čašicu dnevno za optimalan unos vitamina!

Naš Sok od nara s dodanim vitaminima bit će dostupan krajem mjeseca srpnja!

Nema na zalihi

Sok od Nara s dodanim vitaminima — tekući dodatak prehrani

Predstavljamo dodatak prehrani u tekućem izdanju s koncentriranim sokom od Nara. Ovo je Sok od Nara prepun vitamina. Sok od Nara, tekući dodatak prehrani sadrži vitamine C, E i spektar vitamina B. Popijte jednu dozirnu čašicu dnevno za optimalan unos vitamina!

Vitamin C doprinosi održavanju normalne funkcije imunološkog sustava i normalnih psiholoških funkcija.
Vitamin C doprinosi smanjenju osjećaja umora i iscrpljenosti.
Unos vitamina C doprinosi regeneraciji reduciranog oblika vitamina E.
Vitamin E djeluje kao antioksidans. Vitamin E štiti stanične membrane i DNK od oštećenja slobodnim radikalima.
Vitamin E doprinosi zaštiti DNK, proteina i lipida od oksidativnog stresa.
Vitamin B6 doprinosi normalnom metabolizmu proteina i glikogena, normalnoj funkciji živčanog sustava, normalnom stvaranju krvnih stanica, normalnom funkcioniranju imunološkog sustava i doprinosi regulaciji hormonalne aktivnosti.
Vitamini B6 i B12 doprinose normalnom metabolizmu homocisteina.
Vitamin B12 doprinosi održavanju normalnih neuroloških i psiholoških funkcija.
Vitamin B12 doprinosi normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica, normalnoj diobi stanica, održavanju normalnog metabolizma stvaranja energije i održavanju normalne funkcije imunološkog sustava.

Sastojci: sok od ploda nara (98 %) (Punica granatum) od koncentriranog voćnog soka; koncentrirani sok korijena crne mrkve (Daucus carota); L-askorbinska kiselina; D-biotin; DL- alfa tokoferil acetat; tiamin-mononitrat; riboflavin; pteroilmonoglutaminska kiselina; kalcijev D-pantotenat; piridoksin-hidroklorid; cijanokobalamin; tvar za povećanje volumena: maltodekstrin; regulator kiselosti: limunska kiselina; konzervans: kalijev sorbat.

Preporučena dnevna doza (=30 ml) sadrži: % PU*
Sok od nara 29,4 ml **
Vitamin B1 1,2 mg 106 %
Vitamin B2 1,1 mg 78 %
Vitamin B5 4,14 mg 69 %
Vitamin B6 1,2 mg 88 %
Biotin 103 µg 206 %
Folna kiselina 176 µg 88 %
Vitamin B12 0,7 µg 28 %
Vitamin E 6,84 mg 57 %
Vitamin C 105 mg 131,25 %

*PU = Preporučeni dnevni unos (odrasli)
** PU nije određen

Upute za upotrebu: Ukloniti zaštitnu foliju s vrha proizvoda. Skinuti dozirnu čašicu s čepa. Okrenuti gornji dio čepa u smjeru kazaljke na satu. Snažno i naglo pritisnuti čep prema dolje kako bi se oslobodio prah s vitaminima te dobro promućkati (minimalno jednu minutu) kako bi se vitamini otopili u soku. Skinuti čep s boce i provjeriti je li se prah uspješno ispustio iz čepa. Ako nije, vratiti čep na bocu i ponoviti postupak. Piti 30 ml dnevno ujutro na prazan želudac. Za doziranje koristiti priloženu dozirnu čašicu. Prije svake upotrebe promućkati bocu.

Uvjeti čuvanja: Čuvati na temperaturi do 25°C, zaštićeno od direktne svjetlosti. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i upotrijebiti u roku 30 dana.

Napomene: Preporučene dnevne doze se ne smiju prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani i zdravom načinu života. Čuvati od dohvata male djece.

Najbolje upotrijebiti do: 2 godine od datuma proizvodnje (otisnuto na ambalaži)

Neto količina: 1 L

Proizvedeno u Hrvatskoj.

 

Zbog prirodnih razlika u sastojcima aktivnih sastojaka, boja, okus i miris proizvoda mogu se malo razlikovati od serije do serije. Te promjene ne utječu na opću kvalitetu i učinkovitost proizvoda.

Cijena, način i trošak dostave

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.
Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 2-3 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

Proizvode dostavlja isključivo GLS i Hrvatska pošta.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su na stranici naplate prije nego što zaključite narudžbu. Za iznos košarice veći od 100,00€ poštarina je besplatna. Trošak dostave iznosi 4,00€ za sve narudžbe na području Republike Hrvatske. Međunarodna dostava iznosi 30,00€ za cijelo područje Europske Unije (države članice). Trenutno nismo u mogućnosti dostaviti proizvode izvan EU (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sl.).