Active Joint – Dodatak prehrani

32,90 

SKU: 000013

Active Joint dodatak prehrani sadrži prah Zelenousne školjke (Perna canaliculus) koja dolazi iz čistog oceana u Novom Zelandu.

 

32 na zalihi

Active Joint – Dodatak prehrani

Active Joint dodatak prehrani sadrži prah Zelenousne školjke (Perna canaliculus) koja dolazi iz čistog oceana u Novom Zelandu. Zelenousna školjka prirodni je izvor glikozaminoglikana. Active Joint sadrži sastojke glukoze – amino glukana (GAG) – i MSM. Također sadrži i hrskavicu morskog psa.

Active Joint sadrži:

Sastojak Količina
Prah Zelenousne morske školjke (Perna canaliculus) 525 mg
Riblji kolagen 525 mg
Ekstrakt hrskavice morskog psa 150 mg
Msm 150 mg
D-glukozamin sulfat 105 mg
Kondroitin sulfat 30 mg
Betain 15 mg
Mangan 3,7 mg
*Preporučeni dnevni unos, prema Uredbi (EU) br. 1169/2011, n.n. – nije navedeno

Količina: 90 kapsula
Preporučena doza: 3 puta na dan (prva kutija)

Cijena, način i trošak dostave

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.
Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 2-3 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

Proizvode dostavlja isključivo GLS i Hrvatska pošta.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su na stranici naplate prije nego što zaključite narudžbu. Za iznos košarice veći od 100,00€ poštarina je besplatna. Trošak dostave iznosi 4,00€ za sve narudžbe na području Republike Hrvatske. Međunarodna dostava iznosi 30,00€ za cijelo područje Europske Unije (države članice). Trenutno nismo u mogućnosti dostaviti proizvode izvan EU (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sl.).