Protex kapsule – Dodatak prehrani

29,50 

SKU: 000092

Dodatak prehrani koji je jedinstvena kombinacija visoko koncentriranih ekstrakata prirodnog bilja. Sadrži i vitamin B6 i vitamin C, koji doprinose oslobađanju energije u normalnom metabolizmu, te cink koji igra ulogu u normalnom metabolizmu makronutrijenata i sintezi proteina.

 

42 na zalihi

Protex kapsule – Dodatak prehrani

Dodatak prehrani koji je jedinstvena kombinacija visoko koncentriranih ekstrakata prirodnog bilja. Sadrži i vitamin B6 i vitamin C, koji doprinose oslobađanju energije u normalnom metabolizmu, te cink koji igra ulogu u normalnom metabolizmu makronutrijenata i sintezi proteina.

Preporuka i način korištenja

Preporučujemo da se Protex kapsule uzimaju 2x godišnje. Prva dijeta može početi rano na proljeće, druga kasnije na jesen. Ako osjetimo da trebamo prije početi s dijetom, možemo to napraviti. Bitno je da između ta dva programa napravimo najmanje 2 mjeseca pauze.

Program Protex treba se koristit 30 dana. Otpustite svoje loše navike, otpustite pušenje, ispijanje kave ili alkohola, ne jedite ljutu i previše začinjenu hranu. Bolje rezultate ostvarit ćete ako promijenite svoje prehrambene navike barem za vrijeme dijete. Klonite se masne, zaslađene hrane, radije birajte proizvode od punozrnatog brašna, svježe povrće i voće, ribu, meso i smanjite unos hrane životinjskog porijekla.

Dovoljna količina vode je nepogrješiva za ispravno funkcioniranje probavnog trakta. Pobrinite se za dostizanje najboljih rezultata, redovito se krećite i vježbajte.

Sastojci:
Sastojak Količina
Ekstrakt bundeve 300 mg
Ekstrakt češnjaka 300 mg
– od toga aliin min 3 mg
Ekstrakt artičoke 150 mg
– od toga klorogenska kiselina min. 7,5 mg
Ekstrakt kumine 150 mg
Ekstrakt paprene metvice 150 mg
Ekstrakt zvjezdanog anisa 150 mg
Ekstrakt kurkume 150 mg
Vitamin C 42 mg
Cink 10 mg
Vitamin B6 1,5 mg

Količina: 90 kapsula (tretman za mjesec dana)

Preporučena doza: koristiti 3 puta dnevno uz puno vode, 1 kapsula za doručak, 1 kapsula za ručak i 1 kapsula za večeru.

 

Cijena, način i trošak dostave

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.
Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 2-3 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

Proizvode dostavlja isključivo GLS i Hrvatska pošta.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su na stranici naplate prije nego što zaključite narudžbu. Za iznos košarice veći od 100,00€ poštarina je besplatna. Trošak dostave iznosi 4,00€ za sve narudžbe na području Republike Hrvatske. Međunarodna dostava iznosi 30,00€ za cijelo područje Europske Unije (države članice). Trenutno nismo u mogućnosti dostaviti proizvode izvan EU (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sl.).