Hammersmith Aquaclean Deluxe kutna četka – dodatak za teleskopsku metlu

14,90 

SKU: 000318

Hammersmith Aquaclean Deluxe kutna četka je vaš novi tajni saveznik za besprijekornu čistoću. Ova inovativna četka je ključan dodatak za vašu Hammersmith Aquaclean Deluxe teleskopsku metlu, omogućujući da bez ikakvih problema dosegnete čak i najteže dostupne kutove i pukotine – sve to bez potrebe za vodom!

S inovativnim dizajnom koji kombinira specijalno oblikovanu kutnu četku s kompaktnom metlicom, kutna četka Hammersmith Aquaclean Deluxe prava je revolucija za čišćenje. Sada možete lako doseći teško dostupna mjesta i učiniti ih besprijekorno čistima bez kapanja i prskanja vode.

154 na zalihi

Hammersmith Aquaclean Deluxe kutna četka – izvrstan dodatak za učinkovito i jednostavno čišćenje

Otkrijte učinkovitost i praktičnost uz Hammersmith Aquaclean Deluxe kutnu četku! Ova kutna četka je idealno rješenje za brzo i jednostavno čišćenje bez upotrebe vode. Zahvaljujući svojoj praktičnosti, možete jednostavno ukloniti prljavštinu poput lišća ili paučine iz visokih kutova i pukotina – sve to bez ikakvog korištenja vode.

Hammersmith Aquaclean Deluxe kutna četka je neizostavan alat za održavanje čistoće na teško dostupnim mjestima poput krovnih streha, grebena, krovnih podmetača, oluka i slično. Za korištenje ove kutne četke potrebna vam je teleskopska metla Hammersmith Aquaclean Deluxe.

Uživajte u jednostavnosti i efikasnosti čišćenja uz Hammersmith Aquaclean Deluxe kutnu četku – vašeg novog saveznika za čistoću koji će vam olakšati održavanje vašeg doma sjajnim i besprijekornim.

  • Savršen dodatak Hammersmith Aquaclean Deluxe teleskopskoj metli: praktična kutna četka za precizno prethodno čišćenje svih kutova u kući, može se koristiti bez vode. Nadopunjuje Hammersmith Aquaclean Deluxe teleskopsku metlu kako bi pružio sveobuhvatno iskustvo čišćenja na otvorenom.
  • Učinkovito čišćenje: Dizajnirana za uklanjanje lišća, paučine i krhotina u kutovima, olucima i drugim teško dostupnim područjima.
  • Posebna četka za kutove: Inovativna kombinacija posebne kutne četke i male kutne metle čini čišćenje lakim i učinkovitim.
  • Jednostavna montaža, jednostavno rukovanje: Kutna četka Hammersmith Aquaclean Deluxe nije samo praktična za korištenje i rukovanje – također ju je vrlo jednostavno postaviti na teleskopsku metlu Hammersmith Aquaclean Deluxe. Jednostavno zavrnite kutnu četku na navoj teleskopske metle i kutna četka je spremna za upotrebu.

Zahvaljujući Hammersmith Aquaclean Deluxe kutnoj četci uvijek možete osigurati čist i dobro održavan dom.

Važna napomena: Za korištenje kutne četke Hammersmith Aquaclean Deluxe potrebna vam je teleskopska metla Hammersmith Aquaclean Deluxe.

Set sadrži:

  • 1x Hammersmith Aquaclean Deluxe kutna četka – nastavak za teleskopsku metlu

Dimenzije proizvoda: 26,3 x 26,3 x 3,6 cm

Težina (bruto/neto): 0,3 kg / 0,21 kg

Materijal: PET, PP

Proizvedeno u Kini.

 

 

Cijena, način i trošak dostave

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.
Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 2-3 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

Proizvode dostavlja isključivo GLS i Hrvatska pošta.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su na stranici naplate prije nego što zaključite narudžbu. Za iznos košarice veći od 100,00€ poštarina je besplatna. Trošak dostave iznosi 4,00€ za sve narudžbe na području Republike Hrvatske. Međunarodna dostava iznosi 30,00€ za cijelo područje Europske Unije (države članice). Trenutno nismo u mogućnosti dostaviti proizvode izvan EU (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sl.).