Baterija – A27 LR44 SR44W, 128 mAh

1,50 

SKU: 000021

Baterija za praktičnu lampu za Cane Safe štap za hodanje. Set uključuje 1 bateriju za svjetiljku.

42 na zalihi

Baterija – A27 LR44 SR44W, 128 mAh

Set uključuje 1 bateriju za svjetiljku.
  • Uz zglobni sistem koji je dizajniran da vjerno prati kretanje tijela, štap za hodanje Cane Safe pruža vam potrebnu potporu i sigurnost nad svakom površinom i u svim uvjetima!
  • Cane Safe četiri je puta napredniji od uobičajenih štapova za hodanje, te je izrađen od laganog ali čvrstog aluminija.
  • Zahvaljujući praktičnom sklopivom dizajnu i njegovoj laganoj težini, možete ga ponijeti svugdje, u vašoj torbi i uzeti ga sa sobom.
  • Ergonomska i elegantna ručka na samostojećem štapu za hodanje Cane Safe sadrži LED lampu za bolje snalaženje po mraku. Osjetit ćete savršen hvat.

 

Cijena, način i trošak dostave

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.
Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 2-3 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

Proizvode dostavlja isključivo GLS i Hrvatska pošta.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su na stranici naplate prije nego što zaključite narudžbu. Za iznos košarice veći od 100,00€ poštarina je besplatna. Trošak dostave iznosi 4,00€ za sve narudžbe na području Republike Hrvatske. Međunarodna dostava iznosi 30,00€ za cijelo područje Europske Unije (države članice). Trenutno nismo u mogućnosti dostaviti proizvode izvan EU (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sl.).

Povezani proizvodi