Kidney – Dodatak prehrani

34,90 

SKU: 000066

Kidney dodatak prehrani sastoji se od pažljivo odabranih biljaka.

Nema na zalihi

Kidney – Dodatak prehrani

Kidney dodatak prehrani sastoji se od pažljivo odabranih biljaka. Jedna bočica dovoljna je za oko 40 dana. Uzima se koncentrirana količina razrijeđena vodom, jedan čep razrijedite u velikoj čaši vode, 2 puta dnevno, ujutro i popodne.

Najvažnije funkcije bubrega su da eliminiraju toksine iz tijela, održe krv čistom i otpuštaju vitalne hormone. Bubrezi procesuiraju otpadne tvari iz hrane koju konzumiramo koji se kroz urin eliminiraju iz organizma. Važno je brinuti o bubrezima i osigurati im mogućnost optimalnog rada.

Korake koje možemo poduzeti za njihov bolji rad su:
  • Dovoljan unos tekućine u organizam
  • Izbjegavanje alkohola i cigareta
  • Redovita tjelesna aktivnost
  • Dovoljno sna dnevno
  • Održavanje normalne razine kolesterola
  • Smanjene unosa soli
  • Smanjenje konzumacije crvenog mesa
Sastojci Količina
 

Ekstrakt lista zlatnice

500 mg
Ekstrakt lišća zimzelenog planinskog jasena 400 mg
Ekstrakt preslice 200 mg
Ekstrakt lista javanskog čaja 200 mg

Količina: 500 ml

Preporučena doza: Prije uporabe dobro protresite i uzmite 1 čep (10 ml) do dva puta dnevno prije jela uz 2 dl vode, jedan put ujutro i jedan put poslijepodne.

Cijena, način i trošak dostave

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.
Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 2-3 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

Proizvode dostavlja isključivo GLS i Hrvatska pošta.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su na stranici naplate prije nego što zaključite narudžbu. Za iznos košarice veći od 100,00€ poštarina je besplatna. Trošak dostave iznosi 4,00€ za sve narudžbe na području Republike Hrvatske. Međunarodna dostava iznosi 30,00€ za cijelo područje Europske Unije (države članice). Trenutno nismo u mogućnosti dostaviti proizvode izvan EU (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sl.).