Carbo Digest – Dodatak prehrani s probavnim enzimima

34,90 

SKU: 000029

Dodatak prehrani kombinacija je enzima koji pomažu u probavi proteina, šećera, masti i vlakana. Sadrži sve potrebne enzime za razgradnju hrane s posebnim naglaskom na razgradnju ugljikohidrata. Enzimi iz prirodnih izvora, proizvedeni na biotehnološki način, također su pogodni za vegane.

38 na zalihi

Carbo Digest – Dodatak prehrani s probavnim enzimima

Sadrži cink koji doprinosi normalnom metabolizmu ugljikohidrata i normalnom metabolizmu makronutrijenata.

Preporučena dnevna doza (2 kapsule) sadrži:
Sastojci Količina Enzimatska aktivnost Udio prema PDU
Proteaza 225 mg 90000 HUT n.d.
Lipaza 150 mg 15000 LU n.d.
Amilaza 250 mg 30000 SKB n.d.
Celulaza 68,6 mg 2400 CU n.d.
Maltaza 33,3 mg 300 U n.d.
Laktaza 45 mg 4500 ALU n.d.
Hemicelulaza 48 mg 2400 HCU n.d.
Invertaza 50 mg 300 SU n.d.
Kiselo stabilne proteaze 50 mg 100 SAPU n.d.
Alfa galaktozidaza 44,4 mg 400 GalU n.d.
Glukoamilaza 20 mg 40 AGU n.d.
Cink 1,5 mg 15 %
*Preporučeni dnevni unos, n.d. – nije definirano.

Preporučena doza: Dvije kapsule dnevno (2×1) uz doručak i večeru, ili uz dva najveća dnevna obroka, s čašom vode. Za bolju probavu laktoze, uzmite dvije kapsule uz svaki obrok koji sadrži laktozu.

Neto količina: 34 g (60 kapsula)

Sastojci: amilaza (iz Aspergillus oryzae), proteaza (iz Aspergillus oryzae), kapsula (HPMC – hidroksipropilmetilceluloza), lipaza (iz Candida lipolytica), celulaza (iz Trichoderma longibrachiatum), kiselinsko stabilna proteaza (iz Aspergillus niger), invertaza (iz Saccharomyces cerevisae), hemicelulaza (iz Aspergillus niger), laktaza (iz Aspergillus oryzae), alfa galaktozidaza (iz Aspergillus niger), maltaza (iz Aspergillus oryzae), glukoamilaza (iz Aspergillus niger), cinkov glukonat, maltodekstrin iz kukuruza, tvari protiv zgrudnjavanja (magnezijev stearat, silicijev dioksid).

Ostale napomene (podrijetlo, način čuvanja i drugo): Proizvedeno u EU. Podrijetlo sirovina iz EU i izvan EU. Proizvod čuvajte dobro zatvoren na suhom mjestu, zaštićenom od neposredne sunčeve svjetlosti, na temperaturi nižoj od 25 °C. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Držati izvan dohvata djece!

Cijena, način i trošak dostave

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.
Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 2-3 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

Proizvode dostavlja isključivo GLS i Hrvatska pošta.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su na stranici naplate prije nego što zaključite narudžbu. Za iznos košarice veći od 100,00€ poštarina je besplatna. Trošak dostave iznosi 4,00€ za sve narudžbe na području Republike Hrvatske. Međunarodna dostava iznosi 30,00€ za cijelo područje Europske Unije (države članice). Trenutno nismo u mogućnosti dostaviti proizvode izvan EU (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sl.).