Nutri Pan – 28 cm – aluminijska tava s univerzalnim poklopcem

59,90 

SKU: 000288

Nutri Pan je izdržljiva tava s 4-slojnim aluminijskim neprianjajućim prirodnim premazom na bazi vode. Nutri Pan tava dolazi s univerzalnim poklopcem koji dobro pokriva vašu tavu, zadržavajući sve okuse hrane. Nutri Pan tava prikladna je za sve površine za kuhanje i sigurno se može koristiti u pećnici!

133 na zalihi

NUTRI PAN – aluminijska tava s univerzalnim poklopcem

Nutri Pan je izdržljiva tava s 4-slojnim aluminijskim neprianjajućim prirodnim premazom na bazi vode. Nutri Pan tava dolazi s univerzalnim poklopcem koji dobro pokriva vašu tavu, zadržavajući sve okuse hrane. Nutri Pan tava prikladna je za sve površine za kuhanje i sigurno se može koristiti u pećnici!

Prednosti:

 • Tava s 4-slojnim premazom od kovanog aluminija
 • Izvrsna neprianjajuća svojstva
 • Veća dubina tave, čak 6 cm
 • Prirodni premaz na bazi vode, ekološki prihvatljiv
 • Izdržljiva površina koja se ne lijepi i otporna je na ogrebotine
 • Indukcijska baza prikladna je za sve površine za kuhanje i sigurna je za pećnicu (do 180°C)
 • Univerzalni poklopac sa silikonskim rubom (odgovara tavama promjera 24, 26 i 28 cm)
 • Ergonomska ručka meka na dodir
 • Bez PFOA i PTFE
 • Lako se čisti i može se prati u perilici posuđa

Nutri Pan je idealna tava za prženje

Dobra tava osnova je svake kuhinjske opreme. Ovu multifunkcionalnu tavu Nutri Pan možete koristiti za pripremu raznovrsnih jela: pečeno jaje, meso, povrće ili palačinke. Nutri Pan tava poznata je kao najpopularnijom tavom. Uz Nutri Pan imate pri ruci izvrsnu tavu koja se brzo i ravnomjerno zagrijava. Nutri Pan tava ima posebno indukcijsko dno. Na ovaj način štedite vrijeme i energiju dok pripremate svoja omiljena jela!

NutriPan tava za pečenje s Nutri Lid poklopcem

Nutri Pan tava ima robusnu konstrukciju s 4-slojnim aluminijskim neprianjajućim premazom s ekološki prihvatljivim premazom na bazi vode. Zbog toga je tava bez PFOA i PTFE, otporna na ogrebotine i iznimno izdržljiva. Osim toga, univerzalni poklopac koji ide uz tavu dovodi pripremu Vaših jela na novu razinu kulinarskog iskustva. Nutri Lid poklopac savršeno sjeda na tavu. Primijetite izvrsnu kvalitetu pripreme povrća, ribe, mesa, riže, juha i još mnogo toga! Jedinstveni univerzalni poklopac ima široki silikonski rub tako da odgovara tavama od 24, 26 i 28 cm!

Jako jednostavna za čišćenje i sigurna za okoliš

Čišćenje Nutri Pan tave vrlo je jednostavno! Dovoljno je jednom oprati tavu mekom spužvom i uz malo sredstva za čišćenje. Osim toga, Nutri Pan tava može se također prati u perilici posuđa. Nutri Pan je zaista revolucija u kuhinji! Nutri Pan tava je bez toksina: bez PFOA, PTFE. Nutri Pan tava je također prikladna za sve vrste površina za kuhanje, a može se koristiti čak i u pećnici (do 180°C).

Set sadrži:

 • 1x Nutri Pan aluminijsku tavu promjera 28 cm
 • 1x Univerzalni poklopac sa silikonskim rubom
 • 1x Upute za korištenje

Tehničke specifikacije:

Težina: 2,3 kg

Boja: Morsko plava

Promjer tave: 28 cm

Dubina tave: 6 cm

Debljina tave: 4,5 mm (rub), 3,8 mm (dno)

Premaz tave: unutarnji dio: 2 sloja neprianjajućeg premaza, 2 sloja premaza s uzorkom mramora; vanjski dio: 1 sloj boje otporne na visoke temperature, 2 sloja premaza s uzorkom mramora

Cijena, način i trošak dostave

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.
Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 2-3 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

Proizvode dostavlja isključivo GLS i Hrvatska pošta.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su na stranici naplate prije nego što zaključite narudžbu. Za iznos košarice veći od 100,00€ poštarina je besplatna. Trošak dostave iznosi 4,00€ za sve narudžbe na području Republike Hrvatske. Međunarodna dostava iznosi 30,00€ za cijelo područje Europske Unije (države članice). Trenutno nismo u mogućnosti dostaviti proizvode izvan EU (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sl.).