Shiatsu vratni masažer – masažer

59,90 

SKU: 000287

Ovaj Shiatsu vratni masažer zadužen je za pravu dozu relaksacije u udobnosti vašeg doma. Može se koristiti i za masažu ramena, leđa, trbuha ili nogu.

 

71 na zalihi

SHIATSU VRATNI MASAŽER – masažer

Ovaj Shiatsu vratni masažer zadužen je za pravu dozu relaksacije u udobnosti vašeg doma. Može se koristiti i za masažu ramena, leđa, trbuha ili nogu. Zahvaljujući njegovoj toplinskoj terapiji, ovaj masažni jastuk za vrat pomaže da se oslobodite napetosti, ublažite nelagodu i stres te potpuno uživate u trenucima opuštanja.

Shiatsu vratni masažer idealan je za opuštanje nakon napornog radnog dana.

  • pruža intenzivnu Shiatsu masažu vašeg vrata
  • može se koristiti i kod masaže ramena i leđa, trbuha te nogu
  • poboljšava cirkulaciju krvi, ublažava napetost i smanjuje pritisak i stres
  • idealan protiv umora i učinkovito opušta mišiće
  • sadrži 4 rotirajuće masažne glave i 2 opcije masaže
  • ima funkciju grijanja koja pruža smirujući toplinski učinak za još bolje opuštanje
  • dizajniran u obliku slova U, izvrsno se prilagođava vašem tijelu
  • kompaktan i jednostavan za korištenje

Poput prave Shiatsu masaže

Ovaj masažni jastuk za vrat simulira tehniku Shiatsu masaže. Shiatsu je masažna tehnika podrijetlom iz Japanu u kojoj osoba koja izvodi masažu koristi svoje palčeve, dlanove i prste za stimulaciju određenih točaka pritiska na tijelu. Shiatsu vratni masažer koristi pritisak i toplinu na ključnim točkama tijela kako bi smanjio stres i umor te povećao protok energije.

Shiatsu vratni masažer potiče cirkulaciju krvi

Shiatsu vratni masažer je posebno razvijen za masažu vašeg vrata, ramena i leđa. Jeste li znali da je redovita masaža dobra za vaše tijelo i um? Masaža pospješuje cirkulaciju krvi i ublažava nelagodu i napetost u mišićima. Osim toga, redovita masaža tijelo oslobađa pritiska i stresa, smanjuje umor i pomaže da se bolje opustite. Shiatsu vratni masažer ima 4 rotirajuće masažne glave koje možete postaviti s dvije opcije masaže. Masažer ima umirujuću funkciju grijanja koja pruža dodatnu ugodu za još veće opuštanje.

Ergonomski dizajn

Zahvaljujući posebnom dizajnu u obliku slova U, Shiatsu vratni masažer savršeno se prilagođava konturama vašeg tijela. To omogućuje da koristite masažer ne samo za vrat, ramena i leđa, već i za masažu trbuha i nogu. Osim toga, to je kompaktni masažni jastuk za vrat koji možete lako ponijeti bilo gdje kako bi uživali u trenucima opuštanja gdje god se nalazili.

Set uključuje:

1x Shiatsu vratni masažer

1x korisnički priručnik

1x AC & DC strujni adapter

Tehničke specifikacije:

Napon: DC12V

Snaga: 24W

Frekvencija: 50HZ

Proizvedeno u Kini.

Proizvod ima jamstvo 2 godine.

Cijena, način i trošak dostave

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.
Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 2-3 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

Proizvode dostavlja isključivo GLS i Hrvatska pošta.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su na stranici naplate prije nego što zaključite narudžbu. Za iznos košarice veći od 100,00€ poštarina je besplatna. Trošak dostave iznosi 4,00€ za sve narudžbe na području Republike Hrvatske. Međunarodna dostava iznosi 30,00€ za cijelo područje Europske Unije (države članice). Trenutno nismo u mogućnosti dostaviti proizvode izvan EU (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sl.).