Shine & Seal – sredstvo za zaštitu automobila

59,90 

SKU: 000338

Želite li sačuvati izgled svog novog automobila ili obnoviti sjaj vašeg starijeg modela? Upoznajte Shine & Seal sredstvo za zaštitu automobila. Ovaj inovativni proizvod ne samo da čisti, već i štiti sve površine vašeg vozila, u isto vrijeme. Uz Shine & Seal, stvara se zaštitni sloj koji štiti automobil od nepovoljnih vremenskih uvjeta i prljavštine. Isprobajte ovu jednostavnu inovaciju i otkrijte koliko je učinkovita!

Dostupno uz narudžbu

Shine & Seal – sredstvo za zaštitu automobila

Želite li sačuvati izgled svog novog automobila ili obnoviti sjaj vašeg starijeg modela? Upoznajte Shine & Seal sredstvo za zaštitu automobila. Ovaj inovativni proizvod ne samo da čisti, već i štiti sve površine vašeg vozila, u isto vrijeme. Uz Shine & Seal, stvara se zaštitni sloj koji štiti automobil od nepovoljnih vremenskih uvjeta i prljavštine. Isprobajte ovu jednostavnu inovaciju i otkrijte koliko je učinkovita!

 • Četiri prednosti u jednom

Sredstvo za zaštitu automobila, Shine & Seal, nudi niz funkcija koje će poboljšati izgled i zaštititi vaš automobil. Ovo 4-u-1 sredstvo za zaštitu automobila čisti, daje sjaj, polira i štiti. Shine & Seal stvara na vašem automobilu zaštitni sloj koji ga štiti od raznih vremenskih uvjeta i prljavštine. Uživajte u ovoj inovaciji i iskusite koliko je jednostavna za korištenje!

 • Primjenjivo na cijelom automobilu

Ovo učinkovito sredstvo u spreju može se koristiti na gotovo svim površinama vašeg automobila:

 • Metalu
 • Staklu
 • Plastici
 • Zrcalima
 • Kromiranim površinama

Jednostavno nanesite Shine & Seal na naplatke, vjetrobransko staklo ili metalne površine i obrišite.

Shine & Seal sredstvo za zaštitu automobila idealno je za skidanje i zaštitu laka i felgi od prljavštine bez dodatka vode. Formula obavija čestice prljavštine, omogućujući im jednostavno i sigurno uklanjanje, s briljantno čistim i sjajnim rezultatom. Osim toga, Shine & Seal stvara gotovo neprobojan zaštitni štit oko vašeg automobila, štiteći ga od najjače prljavštine.

 • Dugotrajna zaštita

Uz Shine & Seal ne morate brinuti o različitim vremenskim uvjetima, kao što su sol na cesti, velike vrućine ili prljavština. Vaš automobil je optimalno zaštićen nanesenim slojem i sprječava ljuštenje ili blijeđenje laka automobila. Recite zbogom hrđi, koja u najgorem slučaju može napasti vaš automobil. I najbolje od svega: zaštitni sloj je zrcalno gladak i vodo odbojan, tako da se npr. kiša jednostavno otkotrlja s vjetrobranskog stakla i imate bolju vidljivost. Shine & Seal ima jedinstvenu formulu koja stvara snažnu i dugotrajnu vezu s bojom vašeg automobila.

 • Set od čak 8 dijelova

U setu od nevjerojatnih 8 dijelova dobivate učinkovito sredstvo za zaštitu automobila Shine & Seal i brojne inovativne dodatke!

Kada naručite svoj Shine & Seal set, dobit ćete Shine & Seal bočicu od 500 ml i krpicu od mikrovlakana koja osigurava impresivan rezultat svaki put kada čistite svoj automobil.  Ponudu ćemo obogatiti dodavanjem još jedne bočice Shine & Seal sredstva i krpice od mikrovlakana u vašu narudžbu.

Također ćete dobiti pribor za čišćenje stakla koji, zahvaljujući praktičnoj rotirajućoj glavi i posebno dugoj ručki, čisti vaša vjetrobranska stakla, bočne i stražnje prozore brže i lakše nego ikad prije! Mekana krpa od mikrovlakana jamči sjaj bez tragova svaki put!

To nije sve! U set je uključen i proziran vizir. Zasljepljujuća sunčeva svjetlost može biti opasna. Radujte se većoj sigurnosti zahvaljujući praktičnom prozirnom viziru za zaštitu od sunčevog odsjaja. Jednostavno ga pričvrstite na sjenilo i imat ćete bolju vidljivost na cesti, uz jasnoću, boju i kontrast visoke rezolucije. Može se koristiti za dnevnu i noćnu vožnju.

A kako biste što brže očistili svog omiljenog limenog ljubimca u set je uključen i Turbo Car usisavač za auto. Uz priloženi nastavak za usisnu četku možete dosegnuti male kutove i teško dostupna mjesta.

A kako bi ova ponuda bila zaista NEODOLJIVA, dobit ćete i prijenosni zračni kompresor, koji rješava muku s gumama! Ne morate više na benzinske postaje ili koristiti glomazan pribor. Prijenosni kompresor za zrak tako je jednostavan za korištenje. Sa svoja tri različita nastavka, savršen je i za napuhavanje drugih predmeta!

Naručivanjem ovog seta održavat ćete svoj automobil u vrhunskom stanju mjesecima!

Uključeno u set:

 • 2 x Shine & Seal sredstvo za zaštitu automobila (svaki od 500 ml)
 • 2 x krpice od mikrovlakana
 • 1 x pribor za čišćenje stakla
 • 1 x prozirni vizir
 • 1 x Turbo Car usisavač
 • 1 x prijenosni zračni kompresor

Proizvedeno u Kini.

Cijena, način i trošak dostave

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.
Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 2-3 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

Proizvode dostavlja isključivo GLS i Hrvatska pošta.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su na stranici naplate prije nego što zaključite narudžbu. Za iznos košarice veći od 100,00€ poštarina je besplatna. Trošak dostave iznosi 4,00€ za sve narudžbe na području Republike Hrvatske. Međunarodna dostava iznosi 30,00€ za cijelo područje Europske Unije (države članice). Trenutno nismo u mogućnosti dostaviti proizvode izvan EU (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sl.).