RootActiv – Serum za kosu

39,90 

SKU: 000337

RootActiv serum za rast kose koristi matične stanice kurkume kako bi potaknuo regeneraciju kose, smanjio gubitak kose i potaknuo rast nove kose. Inovativna kombinacija prirodnih sastojaka i napredne tehnologije stvorila je ovaj prirodni tretman za poticanje rasta kose, namijenjen kako ženama tako i muškarcima.

RootActiv – Serum za kosu

RootActiv serum za rast kose koristi matične stanice kurkume kako bi potaknuo regeneraciju kose, smanjio gubitak kose i potaknuo rast nove kose. Inovativna kombinacija prirodnih sastojaka i napredne tehnologije stvorila je ovaj prirodni tretman za poticanje rasta kose, namijenjen kako ženama tako i muškarcima.

  • POTIČE RAST KOSE

Foligen-Pro ® formula klinički dokazano smanjuje gubitak kose i povećava gustoću kose. RootActiv serum za rast kose je posebno dizajniran za smanjenje upale folikula dlake i poboljšanje funkcije folikula dlake. Glavni sastojak je Capilia Longa. Capilia Longa je prirodna aktivna tvar iz matičnih stanica biljke kurkume. Djeluje revitalizirajuće na stanice, aktivirajući ciklus rasta kose. U isto vrijeme, povećava protok krvi za hranjenje vlasišta.

  • IZVANREDNI REZULTATI UZ SVAKODNEVNU UPOTREBU

Za maksimalne rezultate preporučujemo svakodnevno nanošenje RootActiv seruma za rast kose. U samo 45 dana možete primijetiti zdraviju i jaču kosu. Nakon 150 dana kontinuirane uporabe, možete doživjeti značajno smanjenje gubitka kose, kao i zamjetan poticaj u rastu kose i poboljšanu funkciju folikula dlake.

  • BEZ NUSPOJAVA

RootActiv serum za rast kose je potpuno prirodan proizvod, što smanjuje rizik od neželjenih nuspojava. Važno je biti svjestan mogućih alergija na prirodne sastojke, međutim, oni neće imati dugotrajan utjecaj na vaše cjelokupno zdravlje.

  • PATENTIRANA FORMULA S DOKAZANOM UČINKOVITOŠĆU

Sa sastojcima visoke kvalitete i dokazanom učinkovitošću, Foligen-Pro ® formula je pažljivo osmišljena. Svaki aktivni sastojak je odabran nakon temeljnog pregleda znanstvene literature i podvrgnut je procjeni laboratorija treće strane kako bismo osigurali vrhunsku kvalitetu.

  • NAJINOVATIVNIJI 100% PRIRODNI SASTOJCI

Svi sastojci su 100% veganski, potvrđujući našu predanost održivosti i etičkom pristupu. Nadahnuti prirodom, mnogi od aktivnih sastojaka su prirodno dobiveni ili proizvedeni kako bi replicirali istu molekularnu strukturu.

Kurkuma

Capilia Longa je 100% prirodni aktivni sastojak iz matičnih stanica kurkume. Capilia Longa reaktivira regeneraciju kose, hrani i regenerira folikul dlake. Ovaj prirodni sastojak kombinira održivu i učinkovitu biotehnologiju kako bi pružio sveobuhvatan pristup njezi kose.

Kofein

RootActiv serum za rast kose sadrži kofein koji potiče prokrvljenost vlasišta, što rezultira poboljšanom opskrbom kisikom i hranjivim tvarima folikulima dlake. Iskoristite prednosti kofeina za zdravu i vitalnu kosu!

Vitamin B3 Niacinamid

Niacinamid oblik vitamina B3. ključan je vitamin za povećanje gustoće kose te zaštitu i obnavljanje kožne barijere. Kao antioksidans, vitamin B3 potiče proizvodnju kolagena, jača otpornost kože te regulira rast kose.

Vitamin B5

Vitamin B5 pruža dodatne koristi poboljšavajući zdravlje vlasišta i potencijalno potičući rast kose. Ovaj snažan sastojak ne samo da privlači vlagu kada je u izravnom kontaktu s njom, već je i zadržava, pružajući hidrataciju i njegu koži i kosi.

Upute za korištenje:

Svaku večer nanesite RootActiv serum na vlasište. Vrhovima prstiju umasirajte izravno na suho vlasište 2 minute. Ostavite da djeluje minimalno 6 sati prije ispiranja.

Sastojci: voda (Aqua), denaturirani alkohol, niacin, kofein, pantenol, kurkuma (Curcuma Longa Callus Conditioned Media), natrij PCA, natrijev laktat, arginin, asparaginska kiselina, PCA, ksantanska guma, glicin, alanin, serin, valin, izoleucin, prolin, treonin, glukonolakton, histidin, fenilalanin, natrijev benzoat.

Količina pakiranja: 1 x RootActiv serum za kosu, 75 ml

Proizvedeno u Španjolskoj.

Cijena, način i trošak dostave

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.
Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 2-3 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

Proizvode dostavlja isključivo GLS i Hrvatska pošta.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su na stranici naplate prije nego što zaključite narudžbu. Za iznos košarice veći od 100,00€ poštarina je besplatna. Trošak dostave iznosi 4,00€ za sve narudžbe na području Republike Hrvatske. Međunarodna dostava iznosi 30,00€ za cijelo područje Europske Unije (države članice). Trenutno nismo u mogućnosti dostaviti proizvode izvan EU (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sl.).