Smooth Reach – uređaj za uklanjanje tvrde kože na stopalima

Original price was: 24,90 €.Current price is: 19,90 €.

SKU: 000129

Smooth Reach je revolucionaran uređaj za uklanjanje zadebljane kože na stopalima. Uz dugu ergonomsku dršku jednostavno je ukloniti sve mrtve stanice kože ili žuljeve bez potrebe saginjanja.

Akcija vrijedi do 31.8.2024. ili do isteka zaliha. Najniža prodajna cijena u zadnjih 30 dana: 24,90 €. 

7 na zalihi

Smooth Reach 

Besprijekoran uređaj za uklanjanje tvrde kože na stopalima

  • Nastavak od mikro minerala
  • Uz 2.500 okretaja u minuti
  • Ima ogledalo uz 7x uvećanja
  • Bez saginjanja i naprezanja

Smooth Reach je revolucionaran uređaj za uklanjanje zadebljane kože na stopalima. Uz dugu ergonomsku dršku jednostavno je ukloniti sve mrtve stanice kože ili žuljeve bez potrebe saginjanja. Ogledalo povećava i pruža bolju preglednost kod tretmana stopala. Jednostavno uključite Smooth Reach, opustite se i uklonite tvrdu kožu za privlačna stopala koja izgledaju besprijekorno u sandalama! Uživajte u rezultatima poput tretmana kod profesionalaca.

Za idealnu njegu stopala

Tajna Smooth Reacha je nastavak od mikro minerala koji se okreće brzinom od 2.500 okretaja u minuti. Smooth Reach nježno uklanja žuljeve i tvrdu kožu u površinskim slojevima i otkriva samo glatku svilenkastu kožu koja se nalazi ispod. Od grubih i neuglednih, pretvara stopala u sjajna i osvježena! Uklonite grubu kožu na nožnim prstima, tabanima i petama i ostvarite svilenkast osjećaj!

Jedinstveni uređaj za uklanjanje tvrde kože na stopalima

Zaobljena površina valjka od mikro minerala prati konture vaših stopala. Kako se valjak okreće velikom brzinom, uklanja slojeve zadebljane kože umjesto vas! Tretirajte svoja stopala bez napora i ostvarite najbolje rezultate! Smooth Reach dovoljno je snažan da ukloni i najzahtjevnija područja, ali nježan i ugodan prema koži. Duga i praktična drška omogućuje precizno rukovanje a ogledalo koje povećava pruža potpunu preglednost.

Smooth Reach možete koristiti i na vlažnim stopalima. Jednostavno isperite kad završite. Ručka je odvojiva za jednostavnu pohranu.

Glavna značajka Smooth Reacha je ogledalo koje uvećava. Zahvaljujući ogledalu, imate 7x uvećanu preglednost kako bi što bolje uklonili tvrdu kožu s teže dostupnih mjesta.

Uključuje:

  • 1x Smooth Reach s valjkom od mikro minerala
  • 1x dodatan valjak za tretiranje

Cijena, način i trošak dostave

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.
Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 2-3 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

Proizvode dostavlja isključivo GLS i Hrvatska pošta.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su na stranici naplate prije nego što zaključite narudžbu. Za iznos košarice veći od 100,00€ poštarina je besplatna. Trošak dostave iznosi 4,00€ za sve narudžbe na području Republike Hrvatske. Međunarodna dostava iznosi 30,00€ za cijelo područje Europske Unije (države članice). Trenutno nismo u mogućnosti dostaviti proizvode izvan EU (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sl.).