Velform Perfect Cleavage – Grudnjak

19,90 

SKU: N/A

Grudnjak Velform Perfect Cleavage – Zategnite vrpcu i oblikujte savršeni dekolte u nekoliko sekundi! Dizajniran je da se prilagodi svakoj ženi, svake veličine grudi. Adhezivna površina Velform Perfect Cleavage grudnjaka uvijek ostaje na mjestu za podršku i podizanje na koje možete računati

Velform Perfect Cleavage – Grudnjak

Grudnjak Velform Perfect Cleavage modno rješenje za savršeni oblik i podršku grudi

Grudnjak Velform Perfect Cleavage – Zategnite vrpcu i oblikujte savršeni dekolte u nekoliko sekundi!

 • Podiže, oblikuje i podržava
 • Bez naramenica
 • Povećava grudi jednu veličinu košarice
 • Prianjajuća površina ostaje na mjestu
 • Dostupno u različitim veličinama (A, B, C, D)
 • Jednostavno za održavanje: isperite i osušite i ponovo je spreman za nošenje

Nevidljivo modno rješenje

Grudnjak Velform Perfect Cleavage je nevidljivo modno rješenje za savršeni oblik i podršku grudi koja svaku Vašu kombinaciju čini savršenom. Možete dobiti trenutno podignut, pun dekolte koji ste oduvijek željeli i izgledati fantastično u svakoj kombinaciji koju nosite, od haljine otvorenih leđa do toalete bez naramenica. Nema više naramenica koje uništavaju Vaš izgled. Jednostavno postavite grudnjak i povucite pomičnu vrpcu kako bi dodali veličinu košarice vašim grudima u samo nekoliko sekundi. Odjenite što god želite, od seksi dubokog dekoltea do formalnih toaleta!

Bez vrpci ili traka

Velform Perfect Cleavage nema vrpci ili traka sa strane. To je nevidljiva podrška bez naramenica s udobnošću koja traje cijeli dan. Velform Perfect Cleavage podiže Vaše grudi i daje podršku i pokrivenost upravo gdje je potrebno, a uz to je savršen za svaku veličinu košarice. To je snaga Velform Perfect Cleavage grudnjaka.

Prilagodljiv svakoj ženi

Dizajniran je da se prilagodi svakoj ženi, svake veličine grudi. Adhezivna površina Velform Perfect Cleavage grudnjaka uvijek ostaje na mjestu za podršku i podizanje na koje možete računati.

Prednosti:
 • Oblikujte savršeni dekolte u nekoliko sekundi
 • Povećajte dekolte za jednu veličinu košarice
 • Prilagodljiv
 • Višekratna upotreba
 • Mekan i ugodan
Perfect Cleavage EU UK
A AA, A AA, A
B B B
C C C
D D, E, F D, DD, E

Set sadrži:

 • 1 x Velform Perfect Cleavage grudnjak u boji kože
 • 1 x Velform Perfect Cleavage grudnjak u crnoj boji– BESPLATNO!

 

Veličina

A, B, C, D

Cijena, način i trošak dostave

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.
Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 2-3 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

Proizvode dostavlja isključivo GLS i Hrvatska pošta.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su na stranici naplate prije nego što zaključite narudžbu. Za iznos košarice veći od 100,00€ poštarina je besplatna. Trošak dostave iznosi 4,00€ za sve narudžbe na području Republike Hrvatske. Međunarodna dostava iznosi 30,00€ za cijelo područje Europske Unije (države članice). Trenutno nismo u mogućnosti dostaviti proizvode izvan EU (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sl.).