Teslasinhron – Pedale za vježbanje

69,90 

SKU: 000010

TeslaSinhron nova je sprava za kretanje, vježbanje i masažu, za sve one koji nemaju vremena za vježbanje, a žele održati vitalnost i sagorjeti kalorije.

11 na zalihi

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Teslasinhron – Pedale za vježbanje”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Teslasinhron – Pedale za vježbanje

Pedale za vježbanje i masažu stopala i dlanova – TeslaSinhron

TeslaSinhron nova je sprava za kretanje, vježbanje i masažu, za sve one koji nemaju vremena za vježbanje, a žele održati vitalnost i sagorjeti kalorije. TeslaSinhron sastoji se od dvije pedale za vježbu i masažu stopala i dlanova. TeslaSinhron je sprava za vježbanje koju možete jednostavno koristiti dok sjedite kod kuće, ali i dok radite za računalom ili gledate televiziju. Vježbanje dok sjedite novi je pristup uklanjanju problema uzrokovanih pretežno sjedilačkim načinom života.

  • Tjelovježba pospješuje dobro zdravlje
  • Vježbanje potiče cirkulaciju, oslobađa napetost i vraća vitalnost!
  • Kretanje nogu poput hodanja
  • Vježbe ruku kao kod nordijskog hodanja
  • Masaža djeluje na regeneraciju, obnovu energije i dobrobit organizma

Pedale za vježbanje i masažu TeslaSinhron stvorene su na temelju dugogodišnjeg istraživanja, iskustva i znanja, te po prvi puta omogućuje modernom čovjeku da pasivno sjedenje pokretom i vježbanjem promijeni u dinamično sjedenje.

Kretanje poput hodanja

TeslaSinhron omogućuje kretanje obiju nogu, slično hodanju, i kretanje ruku, slično nordijskom hodanju. Tako se sjedeći mogu pravilno vježbati stopala, gležnjevi, koljena, kukovi, mišići nogu i ruku, gornji dio tijela, vrat, rameni zglobovi, mišići prsa i leđa te kralježnica. TeslaSinhron sprava za vježbanje i masažu namijenjena je masaži tabana i stopala i kretanju poput hodanja u sjedećem ili ležećem položaju; za stopala na podu, a za ruke na stolu. Možete ga koristiti bosi ili u čarapama.

Dvije pedale s masažnim valjcima

TeslaSinhron sprava sastoji se od dvije pedale s masažnim valjcima. Spojna karika omogućuje Vam podešavanje smjera kotrljanja stopala na masažnim valjcima – od paralelnog prema kretanju pod različitim kutovima. Bočni pokret jača unutarnje mišiće bedara. Kombinacija stepanja i rolanja jedinstvena je, jer jača listove, gležnjeve, kao i pokretljivost kukova.

Masaže stopala i dlanova stimulira živčane završetke na stopalu i rukama, što pozitivno utječe na cijeli organizam. Refleksna masaža opušta.

Sprava idealna za sve dobne skupine

TeslaSinhron pruža jedinstven način ugodne svakodnevne tjelovježbe, sjedeći kod kuće ili na poslu. Vježbanje je pogodno za sve starosne dobi. TeslaSinhron spravu preporučujemo čak i ako ste slabiji, ako imate ograničenu pokretljivost ili problema s ravnotežom. Pokret rolanja i hodanja istovremeno pruža tjelovježbu i refleksnu stimulaciju. Učinak 15-minutnog treninga može se usporediti sa sat i pol hodanja u prirodi.

Redovitim vježbanjem povećava se razina energije u tijelu, potiče cirkulaciju i poboljšava rad organizma. Vježba oslobađa napetost u tijelu, donosi zadovoljstvo i dobro zdravlje.

Upute za korištenje i dodatne informacije:

Preporučeno trajanje vježbe je 15 minuta dnevno, šest dana u tjednu. Savjetujemo minimalno trajanje vježbe pet minuta, a maksimalno 30 minuta. Tijekom vježbanja pripazite na pravilno sjedenje. Intenzitet vježbe pojačava različita udaljenost sprave tijekom vježbe. Jednostavno se sklapa, ne zauzima puno prostora i jednostavne su za korištenje. Proizvedeno u Sloveniji.

Set uključuje:
  • 2x Samostalne papučice s masažnim valjcima
  • 2x Opruge
  • 1x Spojnicu
  • 1x Upute za uporabu

Cijena, način i trošak dostave

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.
Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 2-3 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

Proizvode dostavlja isključivo GLS i Hrvatska pošta.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su na stranici naplate prije nego što zaključite narudžbu. Za iznos košarice veći od 100,00€ poštarina je besplatna. Trošak dostave iznosi 4,00€ za sve narudžbe na području Republike Hrvatske. Međunarodna dostava iznosi 30,00€ za cijelo područje Europske Unije (države članice). Trenutno nismo u mogućnosti dostaviti proizvode izvan EU (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sl.).