Gold Care – obuća za seniore

59,90 

SKU: N/A

Njega stopala i lakoća hodanja u vašim zlatnim godinama!

 

Gold Care – Obuća za seniore

Muče li vas otečene noge? Osjećate li bol zbog istrošenosti zglobova? Imate li deformitete stopala ili natečene gležnjeve? Nosite li krute neudobne cipele? Teško vam je obuti cipele i zavezati vezice?

Predstavljamo Gold Care, obuću dizajniranu u skladu s vašim potrebama! Gold Care su cipele posebno dizajnirane za osobe treće životne dobi. Gold Care cipele su ultra lake, jednostavne za obuti i udobno se prilagođavaju obliku vaših stopala. Gold Care cipele pružaju potpunu stabilnost, udobnost i sigurnost.

Inovativna obuća koja spaja eleganciju i udobnost

Gold Care cipele dizajnirane su da budu udobne i jednostavne za nošenje, te diskretne i elegantne. Tajna Gold Care obuće je u četiri znanstveno osmišljene razine. Cipele se sastoje od gornjeg mrežastog sloja, pametnog materijala koji potiče prozračnost. Stopala udobno leže na uklonjivom ulošku od memorijske pjene, otpornom na deformacije. Dodatnu podršku pruža ergonomsko gazište s točkama pritiska koje stimuliraju lokalizirana područja i pomažu aktivirati živce na stopalima. Za stabilnost veće razine i dodatnu sigurnost, tu je EVA potplat, savršen potplat idealne visine koji amortizira udarce.

Konstrukcija u 4 razine:

MESH mrežica, gornji sloj pametne prozračne tkanine
Uložak od memorijske pjene otporan na deformacije
Gazište s ključnim točkama stimulacije
EVA potplat, savršen neklizajući potplat koji amortizira udarce
Širi otvor i dvostruki čičak za jednostavno obuvanje

Gold Care cipele su iznimno udobne, jednostavne za obuvanje i idealne za odrasle koji žive svoje zlatne godine! Dizajnirane su upravo za vas, cipele se otvaraju široko tako da stopalo može udobno ući. Zatvaraju se praktično i brzo s dvostrukim čičkom. Zaboravite na nelagode vezivanja vezica. Uz Gold Care obuću, stopalo je u jednom pokretu udobno sigurno i čvrsto bez obzira koliko je natečeno. Gold Care imaju povišenu petu i čvršću unutarnju zaštitnu kapicu na prstima koji pružaju potpunu sigurnost pri hodanju.

Uživajte u nevjerojatnim prednostima Gold Care obuće:
  • Poseban dizajn za treću dob
  • Unisex!
  • Potpuna udobnost
  • Lako obuvanje
  • Širi i dublji otvor
  • Protuklizajući potplat
  • Ultra-lagane
  • Sustav bez vezica
  • Više stabilnosti
  • Dostupne u dvije boje, smeđa i crna!

Dostupne veličine 37 – 45.

Proizvedeno u Turskoj.

Veličina

37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

Boja

crna, smeđa

Cijena, način i trošak dostave

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.
Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 2-3 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

Proizvode dostavlja isključivo GLS i Hrvatska pošta.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su na stranici naplate prije nego što zaključite narudžbu. Za iznos košarice veći od 100,00€ poštarina je besplatna. Trošak dostave iznosi 4,00€ za sve narudžbe na području Republike Hrvatske. Međunarodna dostava iznosi 30,00€ za cijelo područje Europske Unije (države članice). Trenutno nismo u mogućnosti dostaviti proizvode izvan EU (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sl.).