Vitarid-R – Sobni bicikl

89,90  ~ 677,35 kn

SKU: 000153

BCTV Klub 75.43 €

Prezaposleni ste za vježbanje, ali voljeli biste sagorjeti kalorije i izgubiti nekoliko kilograma? Želite se buditi s više energije, ali ne iscrpljivati se napornim vježbanjem? Što kažete na to da snizite kolesterol i poboljšate zdravlje srca? Želite se utegnuti i imati privlačnu figuru? Ili jednostavno ostati aktivni i poboljšati zdravlje zglobova? Učinite to uz sobni bicikl.

517 na zalihi

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Vitarid-R – Sobni bicikl”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Vitarid-R – Sobni bicikl – sagorite i izgubite kalorije

Prezaposleni ste za vježbanje, ali voljeli biste sagorjeti kalorije i izgubiti nekoliko kilograma? Želite se buditi s više energije, ali ne iscrpljivati se napornim vježbanjem? Što kažete na to da snizite kolesterol i poboljšate zdravlje srca? Želite se utegnuti i imati privlačnu figuru? Ili jednostavno ostati aktivni i poboljšati zdravlje zglobova? Učinite to uz sobni bicikl.

Karakteristike
  • Podesive razine vježbi
  • Praktičan monitor koji broji kalorije i vrijeme
  • Jednostavnije od sobnog bicikla!

Vitarid-R je idealno rješenje! To je revolucionarni nov način vježbanja, koji će potpuno promijeniti način na koji se osjećate i izgledate. Vitarid-R funkcionira na principu kontinuiranog pokreta, vježbate čak i kad obavljate druge stvari! Pretvorite vrijeme provedeno pred tv-om u vrijeme za oblikovanje svog tijela, vrijeme provedeno za kompjuter u vrijeme za sagorijevanje kalorija te vrijeme za čitanje u vrijeme za pomlađivanje!

Savršen za svaku dob

Vitarid-R je savršen za svaku dob, pogotovo za baby boom generaciju i starije osobe. Uz Vitarid-R osjećat ćete se vitalnije. Vježbajte ruke i noge bez ustajanja iz svoje omiljene fotelje kako bi poboljšali cirkulaciju, pospješili rad srca ili smanjili težinu! Možete ga koristiti samo za ruke, samo za noge ili oboje u isto vrijeme, za dvostruki učinak u istom vremenskom periodu.

Vitarid-R je posebno dizajniran kako bi odgovarao svima, neovisno o spolu i životnoj dobi. Potpuno je prilagodljiv svim tjelesnim građama, Vaša je udobnost zagarantirana.

Poboljšajte kondiciju, popravite zdravlje

Vitarid-R će Vam omogućiti da se ponovo krećete, radite kućanske poslove i uživate sa svojim voljenima. Uz malo vježbe svaki dan poboljšat ćete kondiciju i popraviti zdravlje.

Lako se sklapa, ne zauzima puno prostora i jednostavan je za korištenje.

Set uključuje:
  • Vitarid-R spravu
  • Fitness monitor koji broji kalorije
Tehničke specifikacije:
  • Težina sprave: 4,3 kg
  • Dimenzije sprave: 58 x 46 x 92 cm
  • Maksimalna podnošena težina korisnika: 100 kg

Cijena, način i trošak dostave

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.
Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 2-3 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

Proizvode dostavlja isključivo GLS i Hrvatska pošta.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su na stranici naplate prije nego što zaključite narudžbu. Za iznos košarice veći od 100,00€ (753,45kn) poštarina je besplatna. Trošak dostave iznosi 4,00€ (30,14kn) za sve narudžbe na području Republike Hrvatske. Međunarodna dostava iznosi 30,00€ (226,04 kn) za cijelo područje Europske Unije (države članice). Trenutno nismo u mogućnosti dostaviti proizvode izvan EU (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sl.).