Collagen Powder – Dodatak prehrani s kolagenom

49,90 

SKU: 000030

Dodatak prehrani sa sladilima koji sadrži hidrolizirani kolagen od pet različitih izvora, vitamin C, prirodni kurkumin iz kurkume i silicij iz mladih izbojaka bambusa i planinsku smolu shilajit. Sadrži vitamin C koji igra ulogu u stvaranju kolagena za normalno funkcioniranje krvnih žila, kostiju, hrskavice, desni, kože i zuba.

 

21 na zalihi

Collagen Powder – Dodatak prehrani s kolagenom

U mješavini kolagenskog praha imamo:

  • Dvije vrste goveđeg kolagena tipa I i tipa III,
  • Pileći kolagen
  • Kolagen iz jaja
  • Riblji kolagen
Vitamini i njihov doprinos

Proizvod ne sadrži samo kolagen, već i druge izvrsne sastojke. Prvi među njima je šilajit ili mumio. Drugi sastojak je kurkumin. To nije običan prah kurkume nego ekstrakt u omjeru od najmanje 50:1. Proizvod također sadrži silicij. Sadrži i vitamin C, koji oslobađa simptoma umora.

Sastav jedne vrećice
Sastojci Količina
Hidrolizirani goveđi kolagen tipa l 5500 mg
Hidrolizirani riblji kolagen tipa l 3000 mg
Kurkumin 250 mg
Šilajit smola 250 mg
Hidrolizirani goveđi kolagen tipa ll 100 mg
Vitamin C (iz ploda šipka) 50 mg
Hidrolizirani pileći kolagen tipa ll 50 mg
Ljuska jajeta 10 mg
Silicij (iz bambusa) 10 mg
Aroma ekstrakta naranče 10 mg

Količina: 30 vrećica, 312 g (30×10,4 g)

Preporučena doza i upute: uzmite 1 vrećicu u 2,5 dcl vode ujutro prije doručka. Dobro pomiješajte kako bi se prah potpuno otopio.

Cijena, način i trošak dostave

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.
Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 2-3 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

Proizvode dostavlja isključivo GLS i Hrvatska pošta.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su na stranici naplate prije nego što zaključite narudžbu. Za iznos košarice veći od 100,00€ poštarina je besplatna. Trošak dostave iznosi 4,00€ za sve narudžbe na području Republike Hrvatske. Međunarodna dostava iznosi 30,00€ za cijelo područje Europske Unije (države članice). Trenutno nismo u mogućnosti dostaviti proizvode izvan EU (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sl.).