Sok nara – Dodatak prehrani

29,90 

SKU: 000130

Prirodni sok od nara (Punica granatum) s dodanim vitaminima C, E i B kompleksom (B1, B2, B5, B6, B7, B9 i B12). Ugodnog okusa i prikladan i za djecu nakon 3. godine starosti.

551 na zalihi

Sok nara – Dodatak prehrani

Sastav (sadržaj u 30 ml):
Sastojak Količina
Vitamin C 120 mg
Vitamin E 10 mg
Vitamin B5 6 mg
Vitamin B6 2 mg
Vitamin B2 1,6 mg
Vitamin B1 1,4 mg
Vitamin B9 200 mcg
Vitamin B7 150 mcg
Vitamin B12 1 mcg

Količina: 1 litra

Preporučena doza i upute: popijte 30 ml na dan, ujutro natašte.

Cijena, način i trošak dostave

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.
Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 2-3 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

Proizvode dostavlja isključivo GLS i Hrvatska pošta.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su na stranici naplate prije nego što zaključite narudžbu. Za iznos košarice veći od 100,00€ poštarina je besplatna. Trošak dostave iznosi 4,00€ za sve narudžbe na području Republike Hrvatske. Međunarodna dostava iznosi 30,00€ za cijelo područje Europske Unije (države članice). Trenutno nismo u mogućnosti dostaviti proizvode izvan EU (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sl.).