Diamond Enhanced Vision Glasses – Naočale povećala

19,90 

SKU: 000036

Diamond Enhanced Vision Glasses su povećala koja pretvaraju mutnu sliku u veliku i jasnu, pred vašim očima!

340 na zalihi

DIAMOND ENCHANCED VISION GLASSES – naočale povećala

  • Korištenje bez ruku
  • Bez izobličenja
  • Povećanje od 160%

Diamond Enhanced Vision Glasses su povećala koja ne trebate držati u ruci da uvećaju sliku pred vama! Pretvaraju mutnu sliku u veliku i jasnu, pred vašim očima!

Hands-free uvećanje

Povećala Diamond Enhanced Vision Glasses napravljena su od polikarbonatnih leća s ugrađenom tehnologijom uvećanja kako bi poboljšale vidljivost i uvećale sliku pred vama. Pretvaraju predmete u veće i jasne. Kao da koristite povećala slobodnih ruku.

Fleksibilni okviri su čvrsti i izdržljivi ali dovoljno lagani da nećete ni osjetiti da ih nosite.

Koristite preko uobičajenih naočala

Diamond Enhanced Vision Glasses praktične su za korištenje preko vaših uobičajenih naočala za vid. Prilagode se u trenutku i prianjaju ugodno uz vaše lice. 

Diamond Enhanced Vision Glasses savršene su ukoliko nemate vremena čekati kako bi se vaše naočale izradile. Izrađene od laganog, te ugodnog materijala pogodne su za dugo nošenje.

Nemojte se više naprezati dok uživate u omiljenom hobiju! Vidite predmete jasnima i velikima! Ova su povećala idealna za šivanje, izrađivanje nakita, radnje koje zahtijevaju preciznost i ostale ručne poslove.

  • Bez izobličenja
  • Dostupne bez recepta i pregleda vida
  • Fleksibilni i lagani okviri
  • Koristite ih iznad naočala za vid ili leća

Uključeno:

1x Diamond Enhanced Vision Glasses povećala

1x torbica za čišćenje i pohranu od mikrovlakana

Cijena, način i trošak dostave

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.
Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 2-3 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

Proizvode dostavlja isključivo GLS i Hrvatska pošta.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su na stranici naplate prije nego što zaključite narudžbu. Za iznos košarice veći od 100,00€ poštarina je besplatna. Trošak dostave iznosi 4,00€ za sve narudžbe na području Republike Hrvatske. Međunarodna dostava iznosi 30,00€ za cijelo područje Europske Unije (države članice). Trenutno nismo u mogućnosti dostaviti proizvode izvan EU (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sl.).