G-Fitters – Tajice

59,72 

SKU: 000057

G FITTERS su revolucionarne tajice s utezima koje će vam pomoći sagorjeti više kalorija dok uživate u uobičajenim dnevnima aktivnostima!

6 na zalihi

G FITTERS su revolucionarne tajice s utezima koje će vam pomoći sagorjeti više kalorija dok uživate u uobičajenim dnevnima aktivnostima!

Tajna je njihovom jedinstvenom dizajnu koji uključuje čak osam utega pravilno raspoređenih u džepove na ključnim mjestima. Dodavanjem težine, mišići rade dodatno. Dovoljno je umetnuti utege u džepove i spremni ste oblikovati i učvrstiti abdomen, bedra, stražnjicu i noge, korak za korakom!

Više težine znači više napora, sagorijevanje više kalorija i veći gubitak težine, a sve dok izvodite svoje uobičajene dnevne aktivnosti!

G Fitters namijenjene su postizanju vitkije linije tijela, ravnanju trbuha, učvršćivanju stražnjice, oblikovanju cijelog tijela i sagorijevanju kalorija. Uz G Fitters, sve to postižete samo šetnjom.

Tko ne bi želio sagorjeti više kalorija, oblikovati cijelo tijelo i izgubiti centimetre u opsegu struka, dok obavlja redovne dnevne aktivnosti?

Uz revolucionarne tajice s utezima, G Fitters, sada možete sagorjeti više kalorija nego uobičajenom šetnjom, dovoljno je nositi tajice i odraditi kućne zadatke, šetnju, kupovinu, riješiti obaveze u gradu ili bilo koju drugu tjelesnu aktivnost.

G Fitters imaju 8 džepova strateški raspoređenih u koje možete umetnuti utege. Dodajući dodatnu težinu trenirate osnovne mišićne skupine tijela: središnji dio, stražnjicu, bedra i listove!

U G Fitters set također je uključeno i 8 utega koje možete rasporediti gdje vam je to najviše potrebno. Dodavanjem ove dodatne težina povećat će se napori koje mišići izvode prilikom svakog pokreta. Više težine i više napora rezultira sagorijevanjem više kalorija, učvršćivanjem mišića i gubitkom kilograma. Jednostavno odjenite G Fitters i šetnja ili uobičajene dnevne aktivnosti dobit će novi značaj!

Ako ste sportaš ili trenirate, sada svojoj rutini možete dodati i prilagođen trening s utezima za svaki trenutak bavljenja sportom ili odlazak u teretanu!

Uz G Fitters pretvorite uobičajenu dnevnu rutinu u trening i napravite nešto pozitivno za svoje tijelo. Dok hodate po kući, pospremate, čistite, kuhate, uređujete okućnicu, sređujete garažu… Niti ne primijetite, ali stalno ste u pokretu, radite čučnjeve, hodate, aktivni ste! Neovisno gdje se nalazite i što radite, uz G Fitters pružaju kontinuiran trening, neprestano oblikujete svoje tijelo!

G Fitters su nevjerojatno udobne za nošenje i modernog dizajna, za potpuno novi look!

Set uključuje:
1x G Fitters hlače
8x utega
2x znojnika za zapešće

Dostupne veličine: S

Cijena, način i trošak dostave

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.
Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 2-3 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

Proizvode dostavlja isključivo GLS i Hrvatska pošta.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su na stranici naplate prije nego što zaključite narudžbu. Za iznos košarice veći od 100,00€ poštarina je besplatna. Trošak dostave iznosi 4,00€ za sve narudžbe na području Republike Hrvatske. Međunarodna dostava iznosi 30,00€ za cijelo područje Europske Unije (države članice). Trenutno nismo u mogućnosti dostaviti proizvode izvan EU (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sl.).