Grease Police SET 1+1 – Univerzalni odmašćivač u spreju

34,90 

SKU: 000269

GREASE POLICE je snažan univerzalni odmašćivač u spreju koji učinkovito uklanja masnoću.

1571 na zalihi

Grease Police SET 1+1 – Univerzalni odmašćivač u spreju

Čudotvorno oružje protiv masnoće i prljavštine

Grease Police je snažan univerzalni odmašćivač koji učinkovito uklanja masnoću. Tajna Grease Police sredstva leži u snažnoj, koncentriranoj formuli koja pri samom dodiru razgrađuje masnoću i prljavštinu! Uklonite masnoću i prljavštinu gotovo trenutno sa svojih kuhinjskih aparata s ovim čarobnim GREASE POLICE odmašćivačem. Grease Police djeluje čak i na zapečenu prljavštinu!

Uklanja:
 • Masnoću
 • Prljavštinu
 • Kamenac
 • Mrlje od vode i još mnogo toga
Prednosti:
 • Za sve površine, tave, aparate, ploče za kuhanje, pećnice, rešetke za roštilj itd.
 • Idealno za čišćenje kuhinje, kupaonice, garaže, vrta itd.
 • Snažna formula bori se čak i s tvrdokornom prljavštinom
 • Visokokvalitetna krpa od mikrofibre za optimalnu upotrebu

Grease Police je biorazgradiv i pogodan čak i za rešetku za roštilj!

Grease Police je vaše sredstvo za čišćenje kuhinje, kupaonice, garaže i mnogih drugih površina i prostorija. Grease Police uklanja čak i osušenu boju u spreju!

Netoksična formula čini čuda na vašem sjajnom roštilju ili na otvorenom prilikom čišćenja masnoće i prljavštine s vaših automobilskih felgi. Svidjet će vam se kako vaše površine izgledaju čisto – kao nove!

Samo pošpricajte Grease Police i djelovat će. Sve što trebate učiniti je obrisati ga! Nema teškog ribanja! To je najlakši način da očistite svoj dom!

Vašem paketu dodajemo odgovarajuću, super-upijajuću krpu od mikrofibre! Postići ćete savršene rezultate s BILO KOJOM vrstom prljavštine i masnoće!

Upute za korištenje Grease Police odmašćivača:

(1) Poprskajte izravno na površinu.

(2) Ostavite da djeluje 2 minute prije brisanja i ispiranja, ako je potrebno.

(3) Za tvrdokornije naslage, ponovite, ponovno nanesite i prema potrebi izribajte četkom s mekim dlačicama ili spužvicom za ribanje.

NAPOMENA: Budite pažljivi kada koristite jastučić za ribanje ili četku s čekinjama kako biste izbjegli grebanje površina.

Grease Police siguran je za unutarnje i vanjske površine uključujući tepihe, tkanine koje se mogu prati, laminat, pločice, obloge, beton, drvo, metal, plastiku, ogledala, staklo, roštilje, pećnice, kade.

 • Ne preporučuje se za anodizirane aluminijske ili obojene površine.
 • Prije uporabe testirajte površinu nanošenjem na malo, skriveno područje.
 • Preporučuje se dodatni oprez pri korištenju proizvoda!
Set uključuje:
 • 2x 500 ml GREASE POLICE univerzalnog odmašćivača
 • 2x Krpicu od mikrofibre

Proizvedeno u Mađarskoj.

Sastojci: 5 – <15% neionskih površinski aktivnih tvari, 5 – <15% anionskih površinski aktivnih tvari, konzervansi benzisotiazolinon, parfemi limonen, parfemi

Cijena, način i trošak dostave

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.
Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 2-3 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

Proizvode dostavlja isključivo GLS i Hrvatska pošta.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su na stranici naplate prije nego što zaključite narudžbu. Za iznos košarice veći od 100,00€ poštarina je besplatna. Trošak dostave iznosi 4,00€ za sve narudžbe na području Republike Hrvatske. Međunarodna dostava iznosi 30,00€ za cijelo područje Europske Unije (države članice). Trenutno nismo u mogućnosti dostaviti proizvode izvan EU (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sl.).