Prijenosna grijalica – grijalica

39,90 

SKU: 000611

Kompaktna i prijenosna osobna grijalica.

 

85 na zalihi

Prijenosna grijalica – grijalica

Uštedite struju i uživajte u ugodnoj toplini uz Prijenosnu grijalicu!

 • Kompaktna i prijenosna osobna grijalica
 • Energetski učinkovita – štedite struju!
 • Brzo zagrijava vaš osobni prostor
 • Snage 450 W
 • Jednostavno se uključi u bilo koju zidnu utičnicu
 • Digitalni prikaz temperature
 • Uključivanje/isključivanje s tajmerom
 • Zauzima jako malo prostora

Sada je jednostavno zagrijati bilo koji prostor i biti ekološki osviješten uz praktičnu Prijenosnu grijalicu! Energetski učinkovita, osobna grijalica koja se jednostavno uključuje u bilo koju zidnu utičnicu! Ovu praktičnu Prijenosnu grijalicu možete uključiti u bilo koju prostoriju vašeg doma i uživati u ugodnoj toplini.

Prijenosna grijalica ne zauzima gotovo nimalo prostora, brzo i tiho pretvara hladne prostore u topla i ugodna mjesta, a također štedi energiju!

Zaboravite na glomazne i nepraktične grijalice i dimom zadimljene prostorije u kojima boravite! Ova je Prijenosna grijalica praktična i efikasna! Ima snagu od 450 W. To je dovoljno snage za zagrijavanje vašeg osobnog prostora!

Tajna Prijenosne grijalice je napredna, niska potrošnja energije, uz pomoć keramičkih grijača, koja grijalicu čini malom i privlačnom, ali dovoljno snažnom da proizvede toplinu koju stvarno želite za vrhunsku udobnost!

Pustite hladnoću zime i hladne kišne dane! Uživajte u toploj i ugodnoj atmosferi, na osviješten, ekološki način, uz Prijenosnu grijalicu!

Ostanite na toplom, uštedite energiju i uštedite novac!

Uključeno u set:
 • 1x Prijenosna grijalica
Tehničke specifikacije:
 • 220-240 V (50 HZ)
 • Snaga: 450 W

Cijena, način i trošak dostave

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.
Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 2-3 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

Proizvode dostavlja isključivo GLS i Hrvatska pošta.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su na stranici naplate prije nego što zaključite narudžbu. Za iznos košarice veći od 100,00€ poštarina je besplatna. Trošak dostave iznosi 4,00€ za sve narudžbe na području Republike Hrvatske. Međunarodna dostava iznosi 30,00€ za cijelo područje Europske Unije (države članice). Trenutno nismo u mogućnosti dostaviti proizvode izvan EU (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sl.).