Hammersmith Bionic Burner – Plamenik za korove

49,90 

SKU: 000270

Hammersmith Bionic Burner je učinkovit električni plamenik za uklanjanje korova.

414 na zalihi

Hammersmith Bionic Burner – Plamenik za korove

Uklonite korov bez kemikalija, sigurno za obitelj i kućne ljubimce! Hammersmith Bionic Burner je električni plamenik za uklanjanje korova. Hammersmith Bionic Burner je ekološki prihvatljivo, sigurno i trajno rješenje za sve probleme s korovom! Uz Hammersmith Bionic Burner, električni plamenik za uništavanje korova, sve što trebate je snaga vrućeg zraka!

 • Mlaz vrućeg zraka od 650°C: uopće nema plamena, zagrijava korov duboko u korijenu, uništava ga kako bi spriječio povratak i to sve snagom vrućeg zraka.
 • Plin ni kemikalije nisu potrebni: Bionic Burner eliminira korov snagom vrućeg zraka za održavanje vrta prilagođenog kućnim ljubimcima i obitelji.
 • Brzo uništava korov: unutar 24 sata korov uvene i može se pomesti.
 • Zagrijava se za manje od 1 minute: spremni ste eliminirati korov u svom vrtu u samo nekoliko sekundi.
 • Udobno rukovanje: jednostavno rukovanje zahvaljujući jedinstvenim kotačićima za jednostavno manevriranje
Bionic Burner jednostavan je način da se bez napora trajno riješite korova. Bez neugodnih kemikalija!

Tajna Hammersmith Bionic Burnera je mlaz vrućeg zraka od 650°C koji iznenada zagrijava neželjene biljke sve do korijena, uništavajući tako staničnu strukturu korova. Čak i ako lišće zasad ostane zeleno na površini, korov će uvenuti u roku od nekoliko sati – i tada se može jednostavno pomesti.

Zahvaljujući inovativnoj konusnoj mlaznici, Hammersmith Bionic Burner, električni plamenik za korov, usmjerava mlaz vrućeg zraka od 650°C točno na najosjetljiviji dio biljke i uništava ga. Bionic Burner savršen je za jednostavno, selektivno i dugoročno uklanjanje korova. Jedinstveni kotačići za praktično manevriranje pomažu vam u jednostavnom rukovanju tijekom rada. Kotačići uvijek drže Bionic Burner na idealnoj udaljenosti od tla – tako da možete lako obraditi veća područja bez bolova u leđima i bez da vam ruke postanu teške. Sklopivo postolje pomaže u sigurnom hlađenju uređaja.

Zagrijava se za manje od jedne minute!

Uređaj za uklanjanje korova, Hammersmith Bionic Burner, ima iznimno kratko vrijeme zagrijavanja, manje od 1 minute! Hammersmith Bionic Burner opremljen je sa snažnih 2.000 W – uništava svaki korov. Možete ukloniti korov u potpunosti bez plinskog uloška i bez kemikalija, čime štitite sebe, svoje ljubimce i svoju okolinu.

Iznimno svestran! Koristite ga kao upaljač za roštilj i kamin

Hammersmith Bionic Burner možete također koristiti kao upaljač za roštilj i kamin, za uklanjanje snijega i opasnog crnog leda sa stepenica i šetnica te za uklanjanje boje i laka. Ovo pretvara vaš Hammersmith Bionic Burner plamenik u praktičan alat tijekom cijele godine!

Uključuje:
 • Velika konusna mlaznica: idealna za jednostavno, selektivno i dugoročno uništavanje velikih korova.
 • Okretna mlaznica za fuge i pukotine: savršena je za paljenje korova u uskim fugama i pukotinama kako bi uklonili korov na teško dostupnim mjestima kao što su kutovi, podnožje zidova ili između cigli, pločica i kamenja.
 • Pametni kotačići za manevriranje: olakšavaju manevriranje i kretanje po vašem vrtu dok radite tako da možete lako obraditi veće površine bez umora.
 • Ekstra dugi kabel od 2 m: pomaže vam u uništavanju korova u cijelom vrtu.
Idealan za sva vanjska područja, siguran i praktičan

Hammersmith Bionic Burner je idealan za sve vanjske prostore vašeg doma, prilaz, duž linije ograde, niz stranu vaše kuće, šljunčana područja i terase. Hammersmith Bionic Burner ne treba gorivo. Sve što trebate učiniti je priključiti Bionic Burner u struju i uvijek ste spremni. Uklonjiva ručka olakšava korištenje na zahtjevnim poslovima. Siguran je za upotrebu, ima integriranu vodilicu za kabel i stezaljku kako vam kabel ne bi smetao dok radite. Bionic Burner ima sklopivo postolje za jednostavno hlađenje kada završite.

Uključeno:
 • 1x Hammersmith Bionic Burner, električni plamenik za korov
 • 1x odvojivi kotačići za manevriranje
 • 1x konusna mlaznica
 • 1x mlaznica za fuge
Tehnički podaci:
 • Napon: 220 – 240 V
 • Snaga uređaja: 2.000 W
 • Težina uređaja: 1,2 kg
 • Dimenzije kutije: 52 x 22,5 x 8 cm
 • Dimenzije sastavljenog uređaja: 102 x 13 x 13 cm
 • Konusna mlaznica: 8 x 7,3 x 8 cm
 • Mlaznica za pukotine: 8 x 6,8 x 3,5 cm
 • Duljina kabela: 2 m

Proizvedeno u Kini.

Proizvod ima jamstvo 2 godine.

Cijena, način i trošak dostave

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.
Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 2-3 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

Proizvode dostavlja isključivo GLS i Hrvatska pošta.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su na stranici naplate prije nego što zaključite narudžbu. Za iznos košarice veći od 100,00€ poštarina je besplatna. Trošak dostave iznosi 4,00€ za sve narudžbe na području Republike Hrvatske. Međunarodna dostava iznosi 30,00€ za cijelo područje Europske Unije (države članice). Trenutno nismo u mogućnosti dostaviti proizvode izvan EU (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sl.).