Protex čaj – Dodatak prehrani

16,70 

SKU: 000093

Smjesa čaja Protex od sjemenki i bilja posebno prilagođena energetskom djelovanju zajedno s Protex vlaknima i Protex kapsulama u kompletu Protex.

 

20 na zalihi

Protex čaj –Dodatak prehrani

Sastojci:
Sastojak Količina
List pravog čajevca 70%
Kora krkavine 5%
Sjemenke anisa 3%
Cvijet bazge 2%
Cvijet kamilice 8%
Laneno sjeme 4%
Đumbir 2%
Origano 3%

Količina: 30 vrećica

Preporučena doza i upute: prelijte 2 litre kipuće vode preko 1 čajne vrećice, zatim pokrijte i ostavite 15 minuta. Kada uklonite vrećicu, čaj možete piti vruć ili ohlađen, a možete ga zasladiti medom.

Cijena, način i trošak dostave

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.
Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 2-3 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

Proizvode dostavlja isključivo GLS i Hrvatska pošta.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su na stranici naplate prije nego što zaključite narudžbu. Za iznos košarice veći od 100,00€ poštarina je besplatna. Trošak dostave iznosi 4,00€ za sve narudžbe na području Republike Hrvatske. Međunarodna dostava iznosi 30,00€ za cijelo područje Europske Unije (države članice). Trenutno nismo u mogućnosti dostaviti proizvode izvan EU (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sl.).