Total Painter – raspršivač boje

Original price was: 79,90 €.Current price is: 49,90 €.

SKU: 000282

Novi Total Painter je profesionalan raspršivač boje s motorom visokih performansi i snage od 900 W! Uživajte u industrijskoj snazi bojenja u kompaktom i praktičnom sustavu iznimne snage i većim rasponom raspršivanja.

Akcija vrijedi do 30.4.2024. ili do isteka zaliha. Najniža prodajna cijena u zadnjih 30 dana: 79,90 €.

10 na zalihi

TOTAL PAINTER – raspršivač boje

Karakteristike:

  • 900 W
  • Praktičan pojas za rame
  • Mlaznica s čak 3 funkcije
  • Zamjenski spremnik boje
  • Lagan i jednostavan za korištenje

Novi Total Painter je profesionalan raspršivač boje s motorom visokih performansi i snage od 900 W! Uživajte u industrijskoj snazi bojenja u kompaktom i praktičnom sustavu iznimne snage i većim rasponom raspršivanja.

Total Painter ima i mlaznicu s čak 3 funkcije i zamjenski spremnik boje s hermetičkim poklopcem kako bi uspješno pohranio boju mjesecima.

Total Painter nudi superiornu snagu, brzinu i efikasnost na dlanu. Potpuno je lagan i jednostavan za korištenje! Bojite poput profesionalaca u udobnosti vlastitog doma.

Total Painter pruža nezamjenjive rezultate prilikom ličenja, bojanja drvenih površina ili jednostavnom nanošenju zaštitnih premaza.

Set uključuje:

  • 1x Total Painter sa spremnikom boje
  • 2x spremnika boje s hermetičkim poklopcima

Tehnički podaci

Napon: 220-240 V, 50 Hz

Snaga: 900 W

Brzina motora: 36.000 okretaja/min

Protok: 890 ml/min (voda)

Maksimalna viskoznost: 45 DIN/sec

Dužina cijevi: 1,5 m

Spremnik kapaciteta boje: 800 ml

Težina: 1,9 kg

Cijena, način i trošak dostave

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.
Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 2-3 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

Proizvode dostavlja isključivo GLS i Hrvatska pošta.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su na stranici naplate prije nego što zaključite narudžbu. Za iznos košarice veći od 100,00€ poštarina je besplatna. Trošak dostave iznosi 4,00€ za sve narudžbe na području Republike Hrvatske. Međunarodna dostava iznosi 30,00€ za cijelo područje Europske Unije (države članice). Trenutno nismo u mogućnosti dostaviti proizvode izvan EU (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sl.).