Colageterna (2+2) – Dodatak prehrani s kolagenom i biotinom

Original price was: 79,60 €.Current price is: 39,80 €.

SKU: 000226-4

Dodatak prehrani koji sadrži hidrolizirani kolagen VERISOL® i biotin. Biotin doprinosi održavanju zdrave kose, zdrave kože te normalnih sluznica.

 

17 na zalihi

Colageterna (2+2) – dodatak prehrani s kolagenom i biotinom

  • Dodatak prehrani koji sadrži hidrolizirani kolagen VERISOL® i biotin. Biotin doprinosi održavanju zdrave kose, zdrave kože te normalnih sluznica.
Sastav (sadržaj u 4 kapsule):
Sastav 4 kapsule % PU*
Svinjski hidrolizirani kolagen (VERISOL®) 2500 mg n.n.
Biotin 50 μg 100 %

*Preporučeni dnevni unos; n.n. – nije navedeno

Neto količina: 68,40 g (90 kapsula)
Set sadrži: 4x Colageterne (4×90 kapsula)
Upute za uporabu i preporučena dnevna doza: Četiri kapsule dnevno (4 x 1); uz čašu vode.
Napomene: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Držati izvan dohvata djece!
Način čuvanja: Proizvod čuvajte dobro zatvoren na čistom i suhom mjestu, zaštićenom od neposredne sunčeve svjetlosti.
Sastojci: svinjski hidrolizirani kolagen (VERISOL®); tvar za povećanje volumena: mikrokristalična celuloza; tvari za sprečavanje zgrudnjavanja: magnezijev stearat, silicijev dioksid; D-biotin; kapsula: želatina, bojilo E-171

Cijena, način i trošak dostave

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.
Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 2-3 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

Proizvode dostavlja isključivo GLS i Hrvatska pošta.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su na stranici naplate prije nego što zaključite narudžbu. Za iznos košarice veći od 100,00€ poštarina je besplatna. Trošak dostave iznosi 4,00€ za sve narudžbe na području Republike Hrvatske. Međunarodna dostava iznosi 30,00€ za cijelo područje Europske Unije (države članice). Trenutno nismo u mogućnosti dostaviti proizvode izvan EU (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sl.).