Immune Power – Dodatak prehrani

29,90 

SKU: 000060

Dodatak prehrani koji sadrži matičnu mliječ, ulje noćurka, ulje sjemenki crvenog grožđa i riblji kolagen. Sadrži prirodne izvore glikozaminoglikana, omega masnih kiselina, flavonoida i decenske kiseline. Sadrži i linolnu kiselinu koja pomaže u održavanju normalne razine kolesterola u krvi.

 

Nema na zalihi

Immune Power – Dodatak prehrani

Dodatak prehrani koji sadrži matičnu mliječ, ulje noćurka, ulje sjemenki crvenog grožđa i riblji kolagen. Sadrži prirodne izvore glikozaminoglikana, omega masnih kiselina, flavonoida i decenske kiseline. Sadrži i linolnu kiselinu koja pomaže u održavanju normalne razine kolesterola u krvi. Sadrži omega-3, omega-6 i omega-9 masne kiseline.

Preporučena dnevna doza (1 kapsula) sadrži:

Sastojak Količina Udio PDU
Ulje sjemenki crvenog grožđa 450 mg n.n.
Riblji kolagen 300 mg n.n.
– kondroitin sulfat 81 mg n.n.
– glukozamin sulfat 48 mg n.n.
– hijaluronska kiselina 14 mg n.n.
Ulje noćurka 300 mg n.n.
– od toga gama-linolenska kiselina 30 mg n.n.
Liofilizirana svježa matična mliječ 60 mg n.n.
– 10-hidroksi-2-decenska kiselina 1,8 mg n.n.
Ukupan sadržaj:
– linolna kiselina 306 mg n.n.
– oleinska kiselina 90 mg n.n.
– gama-linolenska kiselina 30 mg n.n.
*Preporučeni dnevni unos, prema Uredbi (EU) br. 1169/2011, n.n. – nije navedeno

Količina: 30 kapsula

Preporučena doza: jedna kapsula (1×1) dnevno uz obroke s čašom vode.

Upozorenja: ne preporučuje se uzimanje duže od 2 mjeseca u kontinuitetu. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

 

Cijena, način i trošak dostave

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.
Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 2-3 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

Proizvode dostavlja isključivo GLS i Hrvatska pošta.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su na stranici naplate prije nego što zaključite narudžbu. Za iznos košarice veći od 100,00€ poštarina je besplatna. Trošak dostave iznosi 4,00€ za sve narudžbe na području Republike Hrvatske. Međunarodna dostava iznosi 30,00€ za cijelo područje Europske Unije (države članice). Trenutno nismo u mogućnosti dostaviti proizvode izvan EU (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sl.).