Livington Deeper Sweeper – punjivi bežični čistač podova

69,90 

SKU: 000309

Otkrijte revolucionaran bežični čistač podova s mogućnošću čišćenja iz svih kutova – Livington Deeper Sweeper – vaš vrhunski partner za temeljito čišćenje bez napora! Sa svojim jedinstvenim trokutastim dizajnom i 4 rotirajuće četke, ovaj bežični čistač podova bez napora doseže čak i teško dostupna mjesta. Nema više mrvica, prašine, dlaka i sitnih ostataka hrane – vaši podovi su besprijekorno čisti uz Livington Deeper Sweeper. Savršen je za efikasno čišćenje drvenih podova, laminata, linoleuma, pločica ili tepiha s kratkom dlakom.

Livington Deeper Sweeper – punjivi bežični čistač podova

Livington Deeper Sweeper vaš je revolucionarni i svestrani pomoćnik u kućanstvu!

Livington Deeper Sweeper je inovativni uređaj koji spaja funkcionalnosti električne metle i bežičnog čistača podova u jednom, pružajući jednostavno i učinkovito čišćenje. Livington Deeper Sweeper je bežičan i radi na baterije.

  • 4 električno rotirajuće četke: za optimalno uklanjanje prljavštine i savršeno čišćenje
  • Genijalan trokutasti dizajn: Prljavština u kutovima i pukotinama nestaje za čas
  • Praktično LED svjetlo: idealno za mračne kutove ili ispod sofe
  • Pametni kutni odbojnici: zaštitite svoj namještaj, lajsne i zidove od oštećenja
  • Bežičan i na punjenje: jedno punjenje baterije traje do 100 minuta
  • S integriranom kutnom četkom: za temeljito čišćenje prljavštine iz teško dostupnih kutova

Otkrijte revolucionaran bežični čistač podova s mogućnošću čišćenja iz svih kutova – Livington Deeper Sweeper – vaš vrhunski partner za temeljito čišćenje bez napora! Sa svojim jedinstvenim trokutastim dizajnom i 4 rotirajuće četke, ovaj bežični čistač podova bez napora doseže čak i teško dostupna mjesta. Nema više mrvica, prašine, dlaka i sitnih ostataka hrane – vaši podovi su besprijekorno čisti uz Livington Deeper Sweeper. Savršen je za efikasno čišćenje drvenih podova, laminata, linoleuma, pločica ili tepiha s kratkom dlakom.

Pametni trokutasti dizajn Livington Deeper Sweeper čistača osigurava da su svi kutovi savršeno očišćeni, dok integrirana kutna četka uklanja prljavštinu iz uskih kutova i pukotina. Pražnjenje je jednostavno i obavlja se pritiskom na gumb bez kontakta s prljavštinom. Integrirani kutni odbojnici štite vaš namještaj od ogrebotina. Fleksibilan i lagan, Livington Deeper Sweeper lako dopire ispod namještaja i lako se sklapa i sprema. Snažna baterija nudi vrijeme rada do 100 minuta. Iskusite brzo i jednostavno čišćenje, bilo u kuhinji, dnevnoj sobi, kupaonici ili podrumu, uz Livington Deeper Sweeper čistač podova.

Inovativni dizajn za savršeno čišćenje u svim smjerovima

Livington Deeper Sweeper ima 4 rotirajuće četke koje bez napora skupljaju nečistoće kao što su mrvice, prljavština, dlake, prašina ili razbijeno staklo. Jedinstveni trokutasti dizajn osigurava da lako možete doći do teško dostupnih mjesta.

Praktična kutna četka i integrirano LED svjetlo

Nema više zamornog čišćenja teško dostupnih kutova! Integrirana kutna četka olakšava ovaj posao i čini čistač podova Livington Deeper Sweeper nezamjenjivim pomoćnikom u čišćenju cijele kuće! Zahvaljujući integriranom LED svjetlu, čak i teško dostupna mjesta u kući savršeno su osvijetljena i čišćenje čini mnogo lakšim.

Svestran, štiti namještaj i zidove od oštećenja

Bez obzira radi li se o drvu, laminatu, kamenu, linoleumu ili pločicama, bežični čistač podova Deeper Sweeper čisti učinkovito i temeljito sve površine. Čak ni tepisi s kratkom dlakom nisu izazov. Livington Deeper Sweeper opremljen je inteligentnim kutnim amortizerima koji štite vaš namještaj, rubne letvice i zidove. Možete čistiti bez brige o ogrebotinama ili oštećenjima.

Fleksibilan i štedi prostor

Sa svojim inovativnim laganim dizajnom, Livington Deeper Sweeper je jednostavan za skladištenje i transport. Zahvaljujući ravnom dizajnu i okretnoj glavi za 360°, čišćenje ispod stolaca, sofa, ormara ili drugog namještaja više nije problem.

Bežičan, snažan i punjiv

Livington Deeper Sweeper je bežičan i radi na baterije – bez dosadnih kabela i bez ograničenja prilikom čišćenja. Baterija traje do 100 minuta na glatkim površinama i do 35 minuta na tepisima kada je potpuno napunjena.

Jednostavno pražnjenje spremnika za prašinu

Integrirani spremnik za prašinu omogućuje brzo i beskontaktno pražnjenje pritiskom na gumb. Čišćenje nikada nije bilo tako praktično!

Bežični čistač podova Livington Deeper Sweeper – za blistavu čistoću bez napora u vašem domu – uvijek spreman za upotrebu kada vam zatreba!

Set uključuje:

  • 1 x Livington Deeper punjivi bežični čistač podova
  • 1 x kabel za punjenje
  • 1 x upute za korištenje

Tehničke specifikacije:

Napajanje: Baterija: Li ion 3.7V⎓ 1500mAh 5.55Wh

Punjač: Ulaz: 100-240V~50/60Hz 0,25A; Izlaz: 5,0 V⎓ 0,5 A 2,5 W

Površina za brisanje: 30 x 30 x 30 cm

Visina ručke: 100 cm

Dimenzije pakiranja: 34,8 cm x 29,7 cm x 9 cm

Težina (bruto/neto): 2,86 kg / 1,23 kg

Proizvedeno u Kini.

Cijena, način i trošak dostave

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.
Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 2-3 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

Proizvode dostavlja isključivo GLS i Hrvatska pošta.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su na stranici naplate prije nego što zaključite narudžbu. Za iznos košarice veći od 100,00€ poštarina je besplatna. Trošak dostave iznosi 4,00€ za sve narudžbe na području Republike Hrvatske. Međunarodna dostava iznosi 30,00€ za cijelo područje Europske Unije (države članice). Trenutno nismo u mogućnosti dostaviti proizvode izvan EU (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sl.).