Spot Blast – 3 u 1 prijenosni odstranjivač mrlja

199,90 

SKU: 000295

Spot Blast je prijenosni i učinkoviti odstranjivač mrlja 3-u-1, s funkcijama čišćenja, usisavanja i ribanja. Sve što vam je potrebno za čišćenje nalazi se u ovom uređaju: brzo uklanja tvrdokorne mrlje, obnavlja tepihe i tkanine, vraćajući im novi izgled. Odstranjivač mrlja je prenosiv i kompaktan, tako da ga možete ponijeti bilo gdje. A u isto vrijeme dovoljno učinkovit i snažan da se nosi i s najtvrdokornijim mrljama, kad god i gdje god se pojave.

Akcija vrijedi do 24.5.2024. ili do isteka zaliha. Najniža prodajna cijena u zadnjih 30 dana: 199,90 €.

35 na zalihi

Spot Blast – 3 u 1 prijenosni odstranjivač mrlja

Spot Blast je prijenosni i učinkoviti odstranjivač mrlja 3-u-1, s funkcijama čišćenja, usisavanja i ribanja. Sve što vam je potrebno za čišćenje nalazi se u ovom uređaju: brzo uklanja tvrdokorne mrlje, obnavlja tepihe i tkanine, vraćajući im novi izgled. Odstranjivač mrlja je prenosiv i kompaktan, tako da ga možete ponijeti bilo gdje. A u isto vrijeme dovoljno učinkovit i snažan da se nosi i s najtvrdokornijim mrljama, kad god i gdje god se pojave.

Spot Blast – odstranjuje mrlje sa svih površina

Uz Spot Blast uređaj za čišćenje možete brzo i bez napora očistiti svoje tepihe i druge tkanine. Njegova tajna je u trostrukom djelovanju čišćenja, ribanja i usisavanja čime brzo uklanja najteže mrlje i nečistoće. A budući da je prenosiv, možete ga koristiti posvuda, pa čak i u automobilu da očistite presvlake.

Spot Blast ima stotine čvrstih čekinja koje prodiru duboko u vlakno i rješavaju najtvrdokornije mrlje. Zahvaljujući intenzivnom usisnom djelovanju, stvara vrtlog za čišćenje koji uklanja prljavštinu i nečistoće, s nenadmašnom snagom.

Uklanja mrlje od prljavštine kućnih ljubimaca, dječjih markera na sofi, čak i mrlje od trave s traperica!

Dvostruko snažniji od ostalih prijenosnih usisavača

Spot Blast ima 650 W čiste usisne snage i dovoljno je snažan da usiše više od litre vode u manje od pet sekundi. Omogućuje vam uklanjanje svih tvrdokornih mrlja jednostavno i bez napora!

Uz Spot Blast zaboravite na unajmljivanje profesionalne usluge čišćenja. Uštedite vrijeme i novac radeći to sami, uz malo truda.

Dovoljno kompaktan i lagan

Usisavači za uklanjanje mrlja ili su veliki, komplicirani, glomazni i vrlo skupi ili mali i prijenosni, ali nedovoljno snažni da obave posao. Spot Blast je prenosiv i iznimno kompaktan da ga možete spremiti ispod sudopera, u ormar za čišćenje ili čak u prtljažnik vašeg automobila.

Svestran usisavač

Spot Blast pruža bolje, dubinsko čišćenje koje je sigurnije za djecu i kućne ljubimce. Njime se, između ostalog, može: vratiti izvorna boja omiljenih tepiha, ukloniti ružne mrlje na sofi, osvježiti jastuke, madrace, ukloniti mrlje od kućnih ljubimaca, kao i očistiti unutrašnjost automobila te auto sjedalice.

Uklanja mrlje koje se mogu vidjeti i one koje se ne vide, kao i skrivenu prljavštinu, prašinu i alergene. Sva ta nečistoća ide direktno u spremnik prljave vode. Samo ga izvadite i izlijte bez dodirivanja prljavštine.

Jednostavan za korištenje

Spot Blast ima dva uklonjiva spremnika – jedan za čistu vodu, a drugi za prljavu vodu. Jednostavno napunite spremnik čistom vodom, dodajte svoje omiljeno sredstvo za čišćenje i pustite Spot Blast da učini svoje. Pritisnite okidač na glavi za čišćenje, raspršite snažan mlaz vode i tekućinu za čišćenje i natopite mrlju. Sada sve što trebate učiniti je brzo iščetkati i usisati svu prljavštinu i nered.

Set uključuje:

  • Spot Blast prijenosni odstranjivač mrlja
  • Spremnik za čistu vodu i sredstvo za čišćenje, kapaciteta 1,2 L
  • Spremnik za prljavu vodu, kapaciteta 1,4 L
  • Savitljivo crijevo

Tehničke karakteristike:

Snaga: 650 W

Napajanje: AC 110-230 V / 50-60 Hz

Dimenzije proizvoda: 360 x 245 x 317 mm

Promjer / duljina crijeva: 31,5 mm / 1,1 m

Dimenzije kutije: 450 x 295 x 365 mm

Težina bruto / neto: 5,7 kg / 4,4 kg

Tlak vakuuma: 12 KPa

Tlak vode: 0,5 Pa

Razina buke: 80dB

Proizvedeno u Kini.

Proizvod ima jamstvo 2 godine.

Cijena, način i trošak dostave

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.
Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 2-3 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

Proizvode dostavlja isključivo GLS i Hrvatska pošta.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su na stranici naplate prije nego što zaključite narudžbu. Za iznos košarice veći od 100,00€ poštarina je besplatna. Trošak dostave iznosi 4,00€ za sve narudžbe na području Republike Hrvatske. Međunarodna dostava iznosi 30,00€ za cijelo područje Europske Unije (države članice). Trenutno nismo u mogućnosti dostaviti proizvode izvan EU (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sl.).