Ellipse By Leg Xercise – sprava za pasivno vježbanje nogu

249,90 

SKU: 000296

Ellipse by Leg Xercise je sprava za pasivno vježbanje nogu vrhunske kvalitete koja koristi lagane, automatske, eliptične pokrete za jačanje nogu, povećanje pokretljivosti i prirodno poticanje zdrave cirkulacije, bez ikakvog fizičkog napora i naglih pokreta. Ellipse by Leg Xercise fitness sprava se izdvaja zahvaljujući svojem velikom rotacijskom promjeru, koji omogućuje širok raspon pokreta i različitih vježbi za rad različitih mišićnih skupina. Uz digitalni brojač koraka i bežični daljinski upravljač pretvorite sjedenje i gledanje televizije u učinkovitu pasivnu tjelovježbu!

10 na zalihi

ELLIPSE BY LEG XERCISE – sprava za pasivno vježbanje nogu

Ellipse by Leg Xercise je sprava za pasivno vježbanje nogu vrhunske kvalitete koja koristi lagane, automatske, eliptične pokrete za jačanje nogu, povećanje pokretljivosti i prirodno poticanje zdrave cirkulacije, bez ikakvog fizičkog napora i naglih pokreta. Ellipse by Leg Xercise fitness sprava se izdvaja zahvaljujući svojem velikom rotacijskom promjeru, koji omogućuje širok raspon pokreta i različitih vježbi za rad različitih mišićnih skupina. Uz digitalni brojač koraka i bežični daljinski upravljač pretvorite sjedenje i gledanje televizije u učinkovitu pasivnu tjelovježbu!

Ellipse by Leg Xercise – Vaš Partner za zdrave noge i aktivan život

ELLIPSE BY LEG XERCISE je revolucionarni uređaj za vježbanje nogu koji će vas oduševiti! Ovaj jednostavan za korištenje uređaj transformira vaše svakodnevne aktivnosti u priliku za poboljšanje zdravlja nogu, pruža osjećaj olakšanja te potiče cirkulaciju – sve to bez potrebe za odlaskom u teretanu ili dodatnom masažom.

Sjednite udobno na fotelju, uživajte u omiljenom TV programu i pustite Ellipse by Leg Xercise spravu da odradi svoje. Njegovo prirodno, lagano i automatsko eliptično kretanje poboljšava opseg pokreta nogu, što rezultira boljom pokretljivošću u zglobovima koljena i nogama općenito. Ovo kretanje također potiče rad mišića potkoljenice i pomaže u poticanju zdrave cirkulacije.

Ostanite aktivni čak i dok uživate u vašim omiljenim sjedećim aktivnostima.

Glavne značajke Ellipse by Leg Xercise

 • Elegantan kompaktan dizajn: Naš moderan, kompaktan i ergonomski dizajn savršeno se uklapa bilo gdje. Bez obzira jeste li kod kuće, na poslu ili bilo gdje drugdje, Ellipse by Leg Xercise će se uklopiti u svaki prostor.
 • Profesionalna kvaliteta: Ellipse by LegXercise sprava za vježbanje nudi vrhunsku kvalitetu koja će vas impresionirati svojom izdržljivošću.
 • Jednostavan za korištenje i siguran za sve dobi: Samo ga uključite, postavite noge na pedale, odaberite brzinu i opustite se.
 • Digitalni brojač koraka: Pratite svoj napredak na jednostavan način. Znajte koliko koraka ste napravili i što ste postigli.
 • Veliki rotacijski promjer: Omogućava raznolikost pokreta i vježbi, čineći vaše vježbanje učinkovitima.
 • 2 smjera kretanja – naprijed i natrag: Trenirajte različite mišićne skupine i ostvarite sveobuhvatno vježbanje.
 • 3 postavke brzine: Prilagodite intenzitet svojim željama: Prva brzina: 105 koraka u minuti; Druga brzina: 140 koraka u minuti; Treća brzina: 165 koraka u minuti.
 • Bežični komforni daljinski upravljač: Bez saginjanja, samo uživanje u vježbanju.
 • Izuzetno tih rad: Možete ga koristiti dok radite ili se opuštate.
 • Idealan za osobe koje puno vremena provode sjedeći ili stojeći: Omogućuje vam održavanje aktivnog stila života bez obzira na situaciju.

Ellipse by LegXercise – Ultra lagani pokreti koji su blagi prema vašim zglobovima!

Uz Ellipse by LegXercise svako sjedenje postaje prilika za jačanje nogu, poboljšanje pokretljivosti i brigu o svom zdravlju. Izuzetno jednostavan za korištenje, ovaj uređaj omogućuje vam da uživate u svim prednostima aktivnog načina života, čak i kad sjedite.

 • Ojačajte i tonirajte mišiće nogu: Aktivirajte mišiće nogu bez napora i radite na izgradnji snage i mišićnom tonusu nogu.
 • Pasivno sagorijevanje kalorija: Dok se opuštate, vaše noge će nastaviti raditi za vas sagorijevajući kalorije.
 • Povećajte svoj opseg pokreta, fleksibilnost, ravnotežu i pokretljivost: Postanite pokretniji i povećajte svoju fleksibilnost s kontinuiranim korištenjem Ellipse by Leg Xercise sprave.
 • Stimulirajte zdravu cirkulaciju: Poboljšajte cirkulaciju u nogama, smanjujući rizik od problema poput oticanja nogu.
 • Opustite ukočene zglobove i zategnute mišiće: Smanjite nelagodu i poboljšajte udobnost vaših zglobova i mišića.
 • Smanjite otekline, ublažite grčeve i umirite nemirne noge: Nakon dugih razdoblja sjedenja, Ellipse by LegXercise pruža osjećaj olakšanja.

Sada je vrijeme da svoj sjedeći način života podignete na novu razinu s ovon vrhunskom spravom koja će unaprijediti vaše zdravlje, tonirati mišiće i potaknuti cirkulaciju bez napora.

Set uključuje:

 • 1x Ellipse by LegXercise – uređaj za pasivno vježbanje nogu
 • 1x Bežični daljinski upravljač

Tehničke specifikacije:

Dimenzije:  55,5 x 19 x 39,3 cm

Težina:  Bruto 4,1 kg/ Neto 3,2 Kg

Napon: DC 24V

Snaga: 48 W

Proizvedeno u Kini.

Cijena, način i trošak dostave

Ne trebate brinuti o prenošenju naših proizvoda jer ćemo vam ih dostaviti u vaš dom ili na vaš lokalni poštanski ured.
Trudimo se isporučiti proizvode što je prije moguće!

Ako proizvod imamo na zalihi, uobičajeni rok dostave je unutar 2-3 radna dana, osim ako na varijanti proizvoda koji ste odabrali nije pisalo drugačije. U tom će slučaju dostava ovisiti o najduljem vremenu dostave proizvoda koji se nalazi u košarici. O datumu isporuke proizvoda koje trenutno nemamo na zalihi obavijestit će vas prodajni agent u povratnom pozivu. Zbog povećane potražnje za hit proizvodima u vrijeme velikih akcija moguće je produljenje uobičajenog roka dostave.

Način dostave

Proizvode dostavlja isključivo GLS i Hrvatska pošta.

Troškovi dostave

Troškovi dostave vidljivi su na stranici naplate prije nego što zaključite narudžbu. Za iznos košarice veći od 100,00€ poštarina je besplatna. Trošak dostave iznosi 4,00€ za sve narudžbe na području Republike Hrvatske. Međunarodna dostava iznosi 30,00€ za cijelo područje Europske Unije (države članice). Trenutno nismo u mogućnosti dostaviti proizvode izvan EU (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sl.).